Prins Charles insjuknade i Corona – blev botad av indisk homeopat

0
1524

 

Högsta ort från Indien rapporteras att Prins Charles har fått homeopatisk behandling för CoV-19 av den indiske läkaren och homeopaten Dr Isaak Mathai.

Indiska parlamentarikern Manish Tewari skriver i ett brev till premiärminister Narendra Modi att homeopati har visat sig vara mycket effektiv vid behandling av virusinfektioner. Han tillägger att Indiens hälsovårdsminister i AYUSH ( = Homeopati, Ayurveda, Yoga & Naturopathy) redan har rekommenderat homeopatisk behandling för CoV-19.

Prins Charles testade positivt för Corona-viruset

Manish Tewari skriver i brevet att prins Charles som har varit sjuk i CoV-19 som har fått homeopatisk behandling, nu har tillfrisknat. Enligt Tewari tog det bara några dagar för Charles att tillfriskna från Corona-influensan.

Tewari skriver också att eftersom det inte finns någon skolmedicinsk behandling för CoV-19 bör mer tryck läggas på att rekommendera behandling med homeopati och AYUSH, för CoV-19.

 

Det var i förra månaden som prins Charles kände symptom och testades då för Corona-viruset. Han och hans hustru Camilla, hertiginnan av Cornwall (som inte var smittad) satte sig direkt i karantän. Enligt tidningen Latestly tog det  6 dagar för  Charles att bli frisk och ta sig ut ur karantänen.

 

https://www.facebook.com/homeobenefits/photos/a.110411835987318/1073047393057086/?type=3&theater

Ovan bild från facebook, som visar brevet till indiska premiärministern där det står att prins Charles har fått behandling för CoV-19 och tillfrisknade på några dagar. Brevet är daterat den 1 april, men är inte ett aprilskämt.

Text Marina Szöges

Foto Mark Jones, Wikipedia

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.