Homeopati botade Pia och fibromyalgin försvann

0
704

 

Det tog Pia två år att tillfriskna från kroniska besvär som hon hade haft i 20 år. Hon är nu fri från värk och har kunnat sluta med alla sina mediciner tack vare homeopati. Har slutat att ta både värktabletter, blodtrycksmediciner och urindrivande.
Pia Eklund 61 år, frisk av homeopati

Pia som är egen företagare tror att det är jobbet som har slitet ut henne, ofta arbetade hon 80 timmar i veckan.

– Först går man omkring och undrar varför man har så ont. När man väl får diagnosen undrar man hur man ska få hjälp.
– Jag gick till läkaren och förklarade hur ont jag hade. På den tiden tror jag det var 17 punkter de klämde på för att kolla om det var fibromyalgi. Jag hade ont i 15 av punkterna. Det var solklart att jag hade fibromyalgi.
– Det enda jag fick var värktabletter som jag egentligen var emot. Men min fibro blev så pass mycket värre att jag var tvungen att börja.

Besök hos Homeopaten

Pia Eklund kontaktade sin tidigare homeopat Gunnar Jansson och bokade tid.

– När vi sågs så brydde han sig inte så mycket om fibron. Han frågade mer om hur jag mådde invändigt och gav mig saker att tänka på.
– Jag var verkligen ledsen och mådde psykiskt dåligt. Det var som att jag inte kom ur depressionen efter skilsmässan. Har man mycket värk blir man deprimerad och ledsen till slut. Det hänger ihop. Det blir ond cirkel, har man ont blir man deprimerad……

Läs mer: SAKHs Hemsida >>>

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.