Oscar Neil Duffy dog 4 dagar efter vaccin

1
1114

 

Det röda ansiktet kommer sig av att kroppen legat i frysen i en vecka. Nappen i munnen är ditsatt för att dölja de svarta läpparna.

Hans mamma blev vaccinerad den 1 november 2012 och fyra dagar senare dog Oscar. Efter sex dagar föddes han dödfödd.

Det är inte bevisat än att det var vaccinet som dödade pojken. Men föräldrarna är säkra att det är vaccin som är orsaken. Den 1 november fick mamman två sprutor, den ena var influensavaccin och det andra var vaccin mot kikhosta. Den 5 november var Oscar död.

Nu arbetar föräldrarna för att det ska bli lagså att föräldrar ska få bättre information om vaccin, så de kan göra ett välinformerat val, om de vill vaccinera sina barn eller inte.

Jag har hittat denna sorgliga historia på Facebook och jag publicerar den för att jag vill sprida sanningen hur illa vaccin kan skada barn. Lille Oscar är en av många barn som har dött eller blivit allvarligt skadad av vaccin. Och jag önskar av hela mitt hjärta att barn i framtiden ska slippa bli handikappade och döda av vaccin.

Den som vill (och orkar) kan gå till Facebook och läsa om flera sorgliga fall, där vaccin skadat små barn: Facebook

1 KOMMENTAR

  1. Homeopati kan bota vaccinskador.
    En artikel på vaccin.me där man berättar om en för tidigt född pojke som efter vaccinering fick feber och problem med magen. Han hade diarré som var svart/mörkgrön i flera veckor tills föräldern tog saken i egna händer och gav honom homeopatisk medicin. Och efter ett par dagar var han hur bra som helst i magen. Läs artikeln här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.