Musiknyheter att se fram emot

0
1396

Det har varit rätt dystert för dig som musikälskare på senare tid. Festivaler och konserter har ställts in, och dina favoritartister har istället övergått till att uppträda virtuellt. Lyckligtvis finns det ett flertal musiknyheter på horisonten att hålla utkik efter.

Musikindustrin har haft det rätt så tufft i år. Dina favoritartister har ställt in sina konserter, och du har gått miste om en hel del musiknyheter spännande upplevelser. Trots det finns det hopp än. År 2021 ser ut att bli ett suveränt år för musiken, med ett flertal planerade konserter och festivaler. Det här är vad du har att se fram emot till nästa år.

Harry Styles – Love on tour

Harry Styles har upplevt stor framgång sedan splittringen från bandet One Direction. Styles har lanserat sin första singeletta i USA, och hamnat på topp på Billboard 100 flera gånger om under de senaste åren. I mars månad nästa år återvänder han till Sverige med sin världsturné som dubbats ”Love on Tour”.

Konserten kan komma att bli ett av årets bästa, och är definitivt något att se fram emot, vare sig du är ett One Direction fan sedan tidigare eller inte. Med tanke på att tusentals konserter i Sverige ställts in under senare tid är det spännande att få chansen att uppleva en världsberömd artist såsom Harry Styles uppträda i Ericsson Globe om enbart några månaders tid.

Lollapalooza 2021

Lollapalooza är en av världens mest kända och roliga musikfestivaler. Festivalen expanderade till Sverige så sent som 2019, och visade sig vara en stor succé, men den planerade festivalen i år blev tyvärr inte av. Lollapalooza har dock rapporterat att de återkommer till nästa år, varför det rekommenderas att du börjar planera för festivalen redan nu, om du tänkt delta i festandet. Lineupen till eventet har än så länge inte släppts, men utifrån kvaliteten på tidigare events kan du känna dig säker i att det kommer bli en festival du sent glömmer.

Lollapalooza 2021 kommer att vara i fyra dagar, och det är därför viktigt att du lägger undan pengar åt såväl biljetten som boendet och matkostnaderna under eventets gång. Dessa utgifter kan nå rätt stora summor om du inte är försiktig, och med tanke på världssituationen idag kan det vara svårt att få ihop pengarna till en musikfestival. Ett privatlån kan då utgöra lösningen, men det gäller att hitta ett lån med bra ränta: sms-lån och dylikt är inte att rekommendera. Lollapalooza nästa år blir definitivt spännande, och är något som du inte vill missa om du är en sann musikälskare.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.