Mats Reimers namn kapat på internet

10
777
Hoppsan, nu är hans huvud kapat, också

Tore Fahlström, kaparen av domännamnet; ”Jag kapade www.matsreimer.se som protest
mot en barnläkares häxjakt på
svårt utsatta människor”

Barnläkaren Mats Reimer, verksam vid vårdcentralen i Mölnlycke har sedan minst ett år bedrivit vad som snarast kan liknas vid en häxjakt på svårt skadade människor, så kallat elöverkänsliga. Läs mer på NewsVoice

Mats Reimer säger och skriver många konstiga saker. Bland annat i senaste numret av Tidskrift för Homeopati står att läsa att Mats Reimer i programmet Kropp och själ  P1 21/8 sade att ”det var en ren myt att bröstmjölk skulle vara nyttigare än mjölkersättning”

Mats Reimer är VoF-medlem och arbetar hårt på sin blogg, med att vända upp och ned på sanningen; Läkemedel är nyttigt, vaccin är mänsklighetens räddning, bröstmjölk är oviktigt för barn, mjölkbaserad ersättning är nyttigt, elöverkänsliga inbillar sig, homeopati är farligt, alternativmedicin är ännu farligare, Antroposoferna är allra farligast för de har en tro också, krig är fred, Chemtrails är sommarmoln, elöverkänsliga inbillar sig, okkunnighet är frihet, barn lider av amfetaminbrist.

10 KOMMENTARER

 1. Nej, naturligtvis skämtar jag, men jag hade enkelt kunnat göra det. Rent juridiskt finns det inga hinder, men det är naturligtvis moraliskt förkastligt. Det gläder mig att du inser det och jag hoppas att du anser att det även gäller dina fiender, som Mats R.

  • Jag skulle aldrig kapa någons namn och jag skulle heller aldrig som du Anders skämta om det. Jag trodde du hade gjort det på riktigt och blev faktiskt rädd.

   Sedan kan jag tillägga att jag inte ser Mats Reimer som min fiende. Det är ditt sätt att se på saken. Jag försöker undvika att blanda ihop person och sak. (Men när när Mats Reimer påstår att det är en myt att bröstmölk är nyttigare än mjölkersättning får jag anstränga mig för att inte bli riktigt heligt förbannad på honom)

   Tillbaka till dig Anders

   Jag har tröttnat på skeptiker som tror de kan bedöma saker de vet ingenting om, och som dessutom ägnar sig åt onödiga personangrepp. Jag blockar dig nu. Så nu är både Anders Gustafsson och Anders Sevenupse historia här på DH.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.