Har du smärta? prova Majas värktabletter

4
1045

Jag har hittat en jättemysig hemsida på nätet som handlar om en ekonomisk förening som tillverkar och säljer produkter av ull samt ger kurser och föredrag i lerbygge, mjölksyrning av grönsaker, ullhantering, odling av örter.

Bland annat säljer de ullstycken som lindrar smärta.

Majas värktabletter tillverkas manuellt av otvättad, kardad lammull som sys fast på ett tunt bomullstyg. De placeras med ullsidan mot kroppen på det ställe där det gör ont. De är mycket effektiva mot värk och har inga biverkningar. De lämpar sig till exempel vid värk i nacke, axlar, armbågar, handleder, knän, rygg och mage.

Tabletterna ska inte tvättas utan vädras istället i fuktig väderlek eftersom fukt renar och regenererar ullen. Att ullen är otvättad är viktigt eftersom ullfettet (lanolin) stimulerar blodcirkulationen och tillsammans med värmen från ullen kan lindra värk. Läs mer Ull § mull, ekonomisk förening

4 KOMMENTARER

  1. Och ändå har vi kraftiga regleringar om förekomst av lanolin i läkemedel och kosmetik i salvform pga dess allergena förmåga… Man baxnar som vanligt inför alternativ-information…

  2. @ Exilapotekare
    Det är en väldig skillnad på naturligt lanolin och syntetiskt lanolin, något som till och med du borde veta… I naturen finns ALL läkande kraft glöm aldrig det!

    • Håller med Janne, naturligt är bäst. Sedan finns det vridna åsikter som tycker annorlunda. Men lyssnar vi för mycket på dessa, kommer vi antingen vara sjuka eller döda om några år.

      Människan måste tillbaka till naturen och leva med den, och sluta inbilla sig att man kan styra den.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.