Kurs med Kari Kokko i Örebro den 8 februari

3
2206

hhhhh

Den 8 februari bjuder Svenska homeopaters Riksförbund in till Vidareutbildning för homeopater med Kari Kokko i Örebro

Uppdaterad 3/2 2020

Vilka homeopatiska läkemedel har ett fast handslag eller vilka sträcker fram en slapp hand? Och varför gör dom det? Vad kan vi utläsa ur det första intrycket, handskakningen, sättet att röra sig, hålla huvudet, rösten, kroppshållningen, kroppsformen osv. Och vilka läkemedel indikerar det? Vi kommer att studera kända personer och möta levande människor. Med andra ord, hur kan vi använda oss av det vi förnimmer med våra sinnen för att öka precisionen i våra råd?

Kl. 10-17.00, Alternativ Praktik Helheten Norra Greve Rosengatan 3, 703 64 Örebro, en trappa i Kraftens lokaler. Anmälan samt betalning görs till SHR:s 789-9859 eller Swich 1234195376

Kostnad medlemmar 888 kr och för studerande medlemmar 555 kr, icke medlemmar i SHR 1200 kr. Välkomna!
för frågor sms till Irén 070-582 12 11 och anmälan via sms till Irén.

Varmt välkomna till en spännande dag!

 

 

 

 

 

 

3 KOMMENTARER

  1. När jag tar mitt homeopatiska medel i hand, känner jag inget annat än en flaska av glas och när jag skakar det, kanske jag får fram några piller eller droppar. Jag har aldrig känt något handslag, men det kan ju bero på att jag saknar en portion esoterisk andlighet och mina sinnen är inte tillräckligt känsliga.

    Är det någon bland läsarna, som har upplevt ett homeopatiskt medel som sträcker fram en fast eller slapp hand?

    För att få fram ett passande medel, jämför man symptom och inte mänskliga egenskaper. Så har det varit sedan Hahnemanns tider. Ett handslag är en mänsklig egenskap och inte något symptom. Det tycks Kari Kokko inte veta.

    • Aldrig har jag då i alla fall upplevt något sådant när jag intagit mitt medel. Men det är väl inte så lätt när man inte förstått §144, en paragraf många verkar förträngt. (Låt oss se om även denna kommentar censureras?)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.