Kampen om hälsoparadigmet – filmen som rätar ut tankarna om nyttan med valfrihet

7
823

.

Fler och fler vill ha rätt att själv välja behandlingsmetod om hälsan behöver återställas.

Många människor är idag väldigt väl pålästa och har ibland mer kunskap än läkarna om sitt eget hälsotillstånd, och är också bra pålästa vilka terapimetoder/läkemedel som kan bota.

Många vill ha en alternativmedicinsk/integrativ vård men motståndet bland läkarna och de som står för vetenskapssynen är kompakt. Vi ser också att det finns en klick människor de s.k. skeptikerna, som påverkar politiker och media till nackdel för mångfalden men till fördel för läkemedelsindustrin.

Filmen är en timme och tjugo minuter lång och väl värd att titta på från början till slut, för den som vill få en förståelse, för krafters påverkan på sjukvården och alternativmedicinen idag.

Utdrag ur filmen, hälsoparadigmet. Sista delen som handlar om homeopati har fått ett eget klipp.

För att sprida sanningen, att homopati fungerar, sprid filmen hälsoparadigmet så mycket det bara går. På detta sätt stödjer vi människors rätt till hälsofrihet och tillgången till botande terapier.

Marina Szöges

 

7 KOMMENTARER

 1. Jag poster denna så mycket jag kan! Jättebra! Frågor har kommit om det finns engelsk text? ”Subtitles”

 2. Gunnar says: Det medel som Christer Fuglesang m fl använde vid det s k ”självmordsförsöket” var Coffea Alfaplex. Det är ett complex-medel innehållande: Ambra Grisea, Belladonna, Calcium phos, Coffea, Kalium phos, Ignatia samt Zincum Valeriana.

  Enligt tillverkaren är indikationerna på detta medel: nervositet, sömnlöshet, hysteri. För att få någon reaktion på detta compexkmedel bör man lida av något av ovanstående problem.

  Eftersom ordet homeopati kommer från terapins upphovsman Hahnemann, som klart och tydligt säger att man endast skall ge ett medel i taget. Coffea Alfaplex kan därför inte anses vara ett homeopatiskt läkemedel.

  Ett sammansatt s k complexmedel är icke ett homeopatiskt läkemedel utan skall kallas något annat.

  Även antroposofer använder sig av potentierade läkemedel enligt sin filosofi, men kallar dem då, helt riktigt, för antroposofisk medicin.

  Tack för en utmärkt film!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.