JO-anmälan nedlagd

1
1443

Michael Zazzios anmälan till Justitieombudsmannen är nu tyvärr nedlagd. JO har läst Socialstyrelsens yttrande till Kammarrätten i Stockholm och kommit fram till att ingen anledning finns att fortsätta utredningen. Tråkigt, men ärendet är nu avslutat.

 

1 KOMMENTAR

  1. Det här bevisar återigen att JO är en tandlös tiger som varken kan bita ifrån eller ryta till. Dessutom tiger de om sådant som är uppenbart lagvidrigt. Jag fortsätter dock outtröttligt att anmäla oegentligheter när jag kommer på några sådana. Just nu har jag via en jurist på GD-staben en ”öppen kanal” till SoS. Jag har påpekat och visat att myndigheten förvaltar ett korrupt beteende och att korruption är den del av deras verksamhet. Den sanningen gäller ju även HSAN och förvaltningsdomstolarna och inte minst JO. Om detta skriver jag i bland annat 2000-talets Vetenskap och som krönikör på http://www.kostdemokrati.se och mina alster rekommenderar jag att ni läser om ni inte vill leva med skygglapparna på.

    JO lade förresten ner en anmälan om Erik Häglund på SoS som inför JO ljög i JOs förhör med Eirk Höglund. Jag anmälde att Erik ljög och bifogade bandinspelning som bevisade att mitt påstående var korrekt men JO struntade i att ta upp ärendet på nytt. Jag är nog sedan länge svartlistad på JO.

    Sverige är nog inte så fantastiskt som reklamen vill låta påskina. Det behövs en revolution för att skapa ett etiskt Sverige, helst utan JO som i dag enbart kostar skattrebetalarna onödiga utgifter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.