Indisk läkare botar reumatism med homeopati

1
1119

.

Richa Gosar hade varit helt sängbunden i en månad, på grund av sin svåra reumatism. Efter skicklig homeopatisk behandling kan hon gå igen.

Anamnesen är upptagen 2004 och hon berättar att reumatismen startade med svullnad och rodnad i småleder som kom och gick, 1990 var alla hennes leder angripna. 1990 fick hon homeopatisk behandling och var bra fram till 1997 då hon fick barn och litet tråkiga saker hände i livet, som startade upp reumatismen igen.

Efter 1997 hade hon fått behandlingar av olika homeopater, men det hade aldrig, förutom något år, blivit riktigt bra och nu januari 2004 var hon helt sängbunden på grund av smärta och problem med benen. Höger hand är också rejält deformerad.

Homeopati löste problemet

Efter några månaders homeopatisk behandling är hon mycket bättre. Hon kan gå igen, kan till och med sitta på huk och höger hand är mycket bättre, inte alls lika deformerad längre. Och humöret är bättre, har slutat gräla på sin man, känner sig mycket lugnare nu. Det syns också på videoklippet att hon mår bättre vid de två uppföljningarna än hon gjorde vid första anamnesen.

Behandlande homeopat är dr Anita Salunkhe, en indisk läkare med vidareutbildning i homeopati, som har spelat in flera intressanta videos, på sina patienter före och efter behandling. Hemsida här >>>

Text: Marina Szöges

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.