Homeopatisk behandling av autism – Olivias historia

7
1447

Olivia fick diagnos autism strax efter hon fått MPR-vaccin, vid 18-månaders ålder.

Vid fem års ålder fick hon homeopatisk behandling.

Redan vid första uppföljningen sex veckor efter medicinintaget, började hennes autism bli bättre. Hon blev mer medveten om sin omgivning och bättre på att kommunicera och blev mer uppmärksam i skolan.

Vid andra uppföljningen hade flickan blivit ännu friskare och allt fungerade bra i skolan, hon kunde kommunicera och fokusera. Svarar korrekt på frågor och läraren i skolan säger att hon gör enorma framsteg och har blivit mer verbal.
Läs mer om Olivias utveckling på: Fitnessgoop.com

(Uppdaterat 6/4 2018 Tyvärr går länken inte till klippet. Det kan bli så ibland efter några år att länken bryts när sidor kan försvinna, men jag låter artikeln vara kvar ändå. Det kan också vara intressant att läsa inläggen här nedan)

7 KOMMENTARER

  1. Autism orsakas först och främst inte av vaccin. Sen diagnostiserar man det inte förrän 5-6 år, en del hävdar att det går vid 3 år men absolut inte 18 månader. Eftersom homeopatiska medel inte har någon verkan får vi anta att flickan utvecklades fullt normalt och att inget magiskt vatten eller sockerpiller förändrade något.

  2. lustigt då att så många barn som blivit vaccinerade fått autism och de ovaccinerade barnen inte fått det.
    Lustigt också att de blivit friska av Homeopati efter som det inte fungerar enligt dig.
    Lär dig lite grundprinciper om Homeopati så kanske det går upp ett ljus för dig en vacker dag också…

  3. Jag kan också intyga vad jag såg och upplevde med vårt fjärde barn. Dagen innan vaccination fungerade allt som vanligt. Efter den första vaccinationen (inkl. pneumokocken som var nytt i sortimentet då) vid 3 mån. hände mycket läskiga och konstiga saker. Läkaren vill inte skriva journal om det. Emellanåt har vi varit hos neurolog, barnpsykolog, barnläkare, ögonläkare mm. Han är 3,5 år. Han fick inga vacc. efter detta såklart. Vi började istället behandla honom med homeopati. Efter första behandlingen vid 18 mån ålder ungefär blev ögonen klarare, han fick en bättre medvetenhet och blev mer socialt och sökte kontakt. Han klappade händerna för första gången vid 18 mån efter just den här homeopatiska behandlingen. Vadå sockerlösning? Barnen reagerar väldigt fint på hom. energi. Jag tror på det jag ser….

  4. Min son insjuknade också efter MPR-vaccination vid 18 månader. Problem med balans, ljud, ljus, kramper. Har idag diagnoser autism, utv.störning, ep och bipolärt syndrom. Men hans diagnoser beror på kronisk encephalit efter vaccinet. Vi har gått hos homeopat en massa år men har fortfarande diagnoser. Så jag tror nog eller rättare sagt så enkelt är det inte att bota om det ens går.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.