Homeopater på Trendmässa i Örebro

6
770
iPhone mars -maj-13 725
Från vänster homeopat Irén Svensson-Nylen, homeopat Ulla Vonkavaara och djurhomeopat Helena Jacobsson

 

Örebro hade sin första Trendmässa den 27-28 april på Behrns Arena, bandyhallen. Jag blev faktiskt uppringd av arrangörerna som gör mässan i flera städer, de ville ha med en Homeopat eftersom det är nya trenden och frågade om jag var intresserad?

Text: Homeopat Irén Svensson-Nylén

Först tänkte jag säga nej, men det kanske kan vara något att sprida Homeopati till andra kretsar än vanliga sk Hälsomässor. Så jag tackade ja och fick tillgång till en liten monter, Ulla Vonkavaara och Djurhomeopat Helena Jacobsson deltog i vår ”Homeopatimonter”.

iPhone mars -maj-13 705iPhone mars -maj-13 707 (2)iPhone mars -maj-13 710

 

 

 

 

Vi hade med oss Homeopatiskaväxter, tavla och byst på Hahnemann, fler enkelmedel som DCG hade sponsrat oss med. Vi delade faktiskt ut lite arnica mm så att folk kunde få chans att prova till sina problem. Vi mötte en helt annan publik, ofta var det par som gick på mässan, mässan innhöll flera stora bitar, teknik, hem och lifestyle….. Vi bjöd på ”Livetsvatten”, dvs källvatten med några Thuja piller i! Alla tyckte att det smakade så bra!

iPhone mars -maj-13 715
”Liten Vitbok om Homeopati! och ”Tidskrift för Homeopati” ges ut av Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati = Homeopatifrämjandet

 

Homeopatifrämjandet sponsrade oss med sina tidningar och information om Homeopati, vi delade ut över 600 tidningar och även listor med alla svenska homeopater från alla fyra förbunden. Det skedde många intresanta diskussioner vid vår monter, flera blev verkligen intresserade och några skrek rakt ut att det inte funkar…..men det var endast tre av alla som jag stod och pratade med!

Djurhomeopaten delade ut tips om fästingspray till djur, vi hade en tidning med fästingar på, så det blev väldigt mkt prat om Borrelia och svårare besvärliga sjukdomar.

Eftersom jag arbetat som homeopat i 20 år så har jag nog mött de flesta besvär, och har haft så många goda resultat att jag verkligen vet att homeopati fungerar. Många blev imopnerade över att jag hade arbetat så länge med homeopati och att jag kunde t o m leva på det! Det var stort och kul!

Jag tackar Homeopatifrämjandet och Svenska Homeopaters Riksförbund som gjorde det möjligt för oss att vara med! Tackar Ulla och Helena som ställde upp på kort varsel och stod och pratade i två hela dagar om HOMEOPATI!

TACK alla trevliga människor som kom till vår monter och pratade med oss!

Text: Homeopat Irén Svensson-Nylén, Örebro

 iPhone mars -maj-13 706 (1)SHRs medlemstidning

 

———————-o-o-o-o-o-o-o———————–

6 KOMMENTARER

    • Tänkte mer att alla inte ska ha och mår bra av Thuja… Vet att det kan vara bra vid vaccineringar, men alla har ju inte samma symtom.

      • Agneta, hoppas du ursäktar min klumpighet! Kommenterade inte din kommentar utan tänkte ironiskt vad fundamentalistiska skeptiker skulle önska.

  1. Toppen kul Irén. Men varför så lite reklam om detta i Örebro? Jag visste ingenting om detta, surt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.