Homeopater samarbetar på Älvsjömässan 10 – 13 november 2011

5
815

 

Svenska Föreningen För Vetenskaplig Homeopati SFVH och Svenska homeopatiförbund skall gemensamt deltagande på Alvsjömässan den 10 – 13 november, med syfte att informera om homeopati och önskan att förena homeopater i Sverige.

Mötet ägde rum i Vetenskapliga Homeopaters lokal onsdagen den 7/9, Upplandsgatan Stockholm. Närvarande var Erling Lomnäs ordförande för SFVH, Bonnie Lomnäs sekreterare SFVH, Carita Bramstedt ordförande SAKH, Hans Elvesjö SHR, Monika Swärd, Ingegerd Berggren ordförande NHF och Marina Szöges.

Vi diskuterade monter på Älvsjömässan och hur vi skall göra. Allt är i början av planeringsstadiet, men vi arbetar vidare och känner tillförsikt att ju mer vi arbetar tillsammans och enar oss kring det som förenar oss, ju lättare komma vi ut med vårt budskap.

Alla är välkomna att hjälpa till i montern, de som vill. Övriga är också hjärtligt välkomna och meningen är att homeopater, homeopatipatienter och andra intresserade, skall träffas och prata med varandra.

Så kom alla homeopater och övrigt intresserade, en jättechans att få synas, berätta att homeopati fungerar och har förmåga att göra sjuka människor friska. Och även en fantastisk möjlighet för de som är nyfikna och vill lära sig mer om homeopati, och vad homeopati kan göra för hälsan.

Marina Szöges

5 KOMMENTARER

  1. Ja samarbete mellan oss alla inom alternativmedicin är något som är mycket viktigt i nuläget då läkemedelsindustrin utgör ett av de allra största hoten mot människors hälsa & väl och oss alla inom den alternativa branschen.

    Jag hoppas mässan får stor genomslagskraft och att den ökar MEDVETENHETEN hos folket.

  2. ”..we homeopaths should hang together, or assuredly we will hang separately”. Sprunget ur B. Franklin citat i samband med självständighetsförklaringen och vidareutvecklat av okänd.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.