Gemma Hoefkens lever idag tack vare homeopatin

0
737

”Läkarna sade att jag bara hade sex månader kvar att leva” säger Gemma Hoefkens, som nu är helt frisk tack vare homeopatin.

Det började med att hon fick hydrocephalus, som hon blev opererad för och allt såg ut att gå bra. Efter två år blev hon sjuk igen och fick diagnos hjärntumör. Hon fick kemoterapi och kortison, men hon svällde upp i ansiktet och  kunde knappt se. Behandlingen fungerade inte och slutligen sade läkarna att hon bara hade sex månader kvar att leva och hon flyttade hem till sina föräldrar för att bli omhändertagen.

Som en sista utväg provade hon homeopatisk behandling. Direkt blev blodvärdena bättre och därefter blev hon sakta men säkert friskare. Hennes familj trodde knappt sina egna ögon och Gemma själv började känna sig som en människa igen.

Ett år senare var hon frisk, men fortfarande litet trött, och flyttade hem till sig själv igen och strax därefter började hon en treårig utbildning till homeopat.

Läs hennes berättelse, hur hon mirakulöst tillfrisknade från sin ”obotliga” sjukdom. Frågan är öppen, var det ett mirakel eller var det homeopatin som gjorde det, eller är det homeopatin som är miraklet?

Gemma Hoefkens hemsida

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.