Föreläsning av klassiska homeopaten Gunnar Jansson

0
1130
Lördagen den 9 april kl 0900 -1700 i Sollentuna.

Gunnar-Jansson-300x246Gunnar Jansson har arbetat som homeopat sedan 1977 och har undervisat i homeopati sedan 1983. Han är lärare i homeopati vid nordiska akademin för klassisk homeopati i Norrköping. Gunnar har studerat i England och Grekland hos den kände homeopaten George Vithoulkas. Gunnar har föreläst på den Internationella Akademin för Klassisk Homeopati i Grekland och även föreläst om homeopati i Finland, Norge Och Danmark.

Gunnar kommer att ägna 1-2 timmar åt Organon, sedan kommer han att gå igenom tre stycken fall på djursidan som de medverkande kommer att få tillgång till i förväg som fall inför dagen. Resten av dagen ägnas åt intressanta videofall som Gunnar haft, där han också beskriver sin behandling av människor utifrån repertorieprogrammet Radar.

Det kommer att bli en mycket lärorik dag och föreläsningarna riktar sig framför allt till er som redan är homeopater eller funderar på en homeopatisk utbildning. Andra alternativare är givetvis också välkomna!

Med avbrott för lunch 1 tim samt två st fikapauser.

Lunchställen finns inom gångavstånd eller med bil 1 minut. Det går också bra att värma medhavd lunch i lokalen. Fika ingår.

Plats: Skinnaråsvägen 13 i Rotebro, Sollentuna. Platsen ligger mellan Stockholm och Arlanda och tar 3 min med bil från E4. Med SL- buss: 5 min från Rotebro station – HLP Skinnaråsvägen.

Kostnad: 800 kr inkl fika. Anmälan sker på 0707178441 eller på theresia@djurhomeopat.nu Betalning till bg: 631-7614 i samband med anmälan.

Din anmälan vill vi ha in senast 1 april och det är först till kvarn då det är begränsat med plats. För ytterligare info, ring: 0707178441

Välkomna! // TH Utbildning

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.