F.d. forskares syn på vaccin – föredrag 14 november i Växjö med Dr Ann-Charlotte Stewart

14
1072

Dr. Ann-Charlotte Stewart är före detta cancerforskare som var med i de initiala utvecklingsstadierna av det som idag kommit att bli vaccinet Gardasil. 

Dr Ann-Charlotte Stewart f.d. forskare, är mycket kritisk till den information som de svenska landstingen ger oss. Hon menar att informationen vi får från läkemedelsföretagen inte stämmer överens med den information som finns i USA om samma vaccin. Speciellt skiljer sig informationen gällande biverkningar av vaccin.

Datum & tid: den 14 november, kl 18-21

Ort & plats: Växjö Katedralskola, Samuel Ödmanns väg 1, Växjö

Pris: 250 kr

Förboka fika: 40 kr (grov fralla med ost och gurka inkl kaffe/te)

För mer information och bokningEntiretys hemsida

Hör henne berätta om livet som forskare och hennes syn på vaccin

Ann-Charlotte Stewart har en doktorsgrad i medicinsk genetik från Uppsala universitet där hon disputerade 1993. Efter sin disputation påbörjade hon sina postdoktorala studier vid The Cancer Center, University of New Mexico i Albuquerque, NM, USA där hon fortsatte med studier av papillomvirus, deras genetik och potentiella roll i cervixcancer.

Dr Ann-Charlotte Stewarts egna ord

”Ingen förnekar att vacciner ger biverkningar, det måste vägas mot alla fördelar och jag tror att man generellt sett tror att det finns en massa fördelar, för man har helt enkelt inte tid att reflektera över något annat. Även bland forskare och läkare gör man så gott man kan med den information man har.

Även läkare och forskare är precis som de flesta andra invaggade i någon sorts trans. Det var jag med. Man försvarar med näbbar och klor det som man under en hel livstid fått itutat sig. Det enda som tog mig ut ifrån labbet var min intuition. Beslutet att hoppa av var inte baserat på fakta, bara en känsla av att det inte ”kändes” rätt. Sedan har jag först nu, i efterhand, fått svart på vitt att min intuition stämmer. Faktiskt en märklig upplevelse att inse att man baserat allt på så lösa grunder.

Dessa forskare tror verkligen på vad de gör eller så gör de allt de kan för att inte behöva möta den grymma sanningen: att ett helt liv, en hel karriär, har varit en lögn och kanske till och med gjort mer skada än något annat. Det är ingen rolig verklighet att vakna upp till. Jag vet hur det känns. Panikångest är bara förnamnet när ett helt liv rasar.”

Vaccinforelasningar.se

14 KOMMENTARER

 1. Jag har läst mycket här och det har framkallat de mest skiftande reaktioner hos mig. A-C Stewarts ”egna ord” här ovan tar ändå priset. För första gången mådde jag kroppsligt illa. Jag läser ett av självömkan och enfald drypande försvarstal. A-C Stewart försöker tuta i oss att det är synd om henne och forskarna, därför att de är ”invaggade i någon sorts trans”, men – som sagt var – man gör så gott man kan. Inlägget är ett hån mot alla drabbade. Den etablerade medicinens makt syns tydligast och naknast för dem som blir föremål för den: för vaccineringens offer.

  Gert E

  • Gert E, tack för ditt svar och för att du delar dina känslor. Jag kan förstå hur du känner, den smärta som orsakats offren för vacciner går inte att beskriva med ord. Helt sant.

   Samtidigt är det upplysande att se saker och ting från båda sidorna – varför har det blivit som det blivit? Förståelse och ödmjukhet fungerar i min mening bättre än dömande och straff.

   Det finns många, inklusive jag själv, som verkligen vill vara till hjälp och nytta genom att gå den etablerade, ortodoxa medicinens väg utan att förstå vad det innebär. Alla som vaccinerat sig och skadats, har också trott på den ortodoxa/allopatiska medicinen. Man tror tills man vaknar och det är en kollektiv trans som jag ser det.

   Jag tog själv en massa vacciner, för jag trodde också på det hela, Jag har själv blivit svårt sjuk av gifterna och fick flera s.k. obotliga sjukdomar, tex astma, migrän, Alopecia universalis (totalt håravfall) och mycket annat som gjort att mitt liv tidvis varit ett rent helvete. Jag har själv hållt på att bota mig själv i många år och är inte färdig ännu, så jag vet vad det innebär att vara ett vaccinoffer jag med. Som sådan är jag alltid ute efter bättre lösningar för att rena och hela min kropp och jag pratar precis lika mycket om det på föreläsningarna som om farorna med att vaccinera sig.

   Med mina erfarenheter från båda sidorna väljer jag att vara lösningsorienterad och se framåt. Att söka syndabockar som ska straffas känns förlegat och inte speciellt effektivt.

   Så hur kan vi bäst förhindra att fler behöver lida av de skador som vaccinerna orsakar? Jag drar mitt strå till stacken genom att vara ute och föreläsa, inte bara om vaccinernas skadeverkningar, utan också om livet som cancerforskare och som vaccinoffer.

   Du är självklart varmt välkommen att komma och lyssna på föreläsningen.

   Till vår hälsa och frihet,
   Ann-Charlotte

 2. Gert E,

  Jag tar mer Ann-Cherlotte Stewarts ord som från en ärlig person som vill beskriva processen av att vakna upp från transen och inse att vaccinforskning inte främjar mänsklighetens hälsa.

  Det är snarare så att hon är modig, som vänt forskningen ryggen och nu åker runt och berättar. Jag har pratat med Ann-Charlotte ganska mycket och jag var på föredrag i maj 2012 samt varit delaktig och arrangera två av hennes föredrag och kan säga att hon har en mjuk och fin framtoning och snarare är ett stöd för vaccinoffren.

  Hennes föredrag är mycket bra hon berättar sanningen ur egen erfarenhet och fakta om vaccin och Gardasil. Och även positiva inputtar för att uppmuntra människor att tro på sig själv och att vi har ett immunförsvar som fungerar bättre med naturlig stimulans än giftiga injektioner.

  Jag rekommenderar alla som har möjlighet, att gå på Ann-Charlottes föredrag, att göra det.

  MvH
  Marina S

  • Tack för de orden, Marina. Det är inte så lätt alla gånger att resa runt och berätta om dessa saker. Det väcker starka känslor, även hos mig, och det har tagit mig många år att komma över min egen rädsla för att berätta om detta. Det är långt ifrån alla som uppskattar att vi drar fram vaccinernas mörka baksidor så att vi kan undvika mer lidande.

   • Ann-Charlotte du är ju forskare och mycket kunnig om de ämnen du forskar om.
    Varför måste det gå så långt att du blivit sjuk själv innan du inser att det kanske inte är så bra att spruta in giftiga ämnen i våra kroppar.
    Hade du inte blivit sjuk, kanske du inte hade slutat med vad du gjorde.
    Det är lätt att vara efterklok.
    Ta bara detta med kvicksilver, det är förbjudet överallt utom när det stoppas in i våra kroppar av tandläkare eller era vacciner.
    När skall ni forskare börja tänka vettigt om vår hälsa?
    Läkemedels industrin som du ju har jobbat för, är ju idag i den situationen att det inte är LÖNSAMT att ta fram botande mediciner, hur skall man vända på detta?

    • Tack för din fråga som jag uppfattar som något retorisk.

     Till att börja med så har jag aldrig jobbat för läkemedelsindustrin. Jag jobbade som cancerforskare och hade anslag från WHO under den sista tiden av min forskningskarriär som jag avslutade 1995. Sedan dess har jag jobbat med holistisk hälsa och alternativa terapier dels för att läka mig själv men självklart också för att hjälpa andra.

     Ja, varför måste man bli sjuk innan man vaknar? Det är en bra fråga. Jag blev sjuk långt innan jag började läsa immunologi, kemi, molekylär och cellbiologi, och jag var själv lika vaccintroende som alla andra som inte satt sig in i detta ämne djupare. Jag hade dessutom full tillit till läkare och myndigheter och tog alla de vacciner som rekommenderades inför utlandsresor, men med tiden vaknade min intution och det började kännas allt mer fel med vaccinationer, 1987 tog jag min sista vaccination och jag kommer aldrig mer att ta någon.Vi har gjort samma val för våra barn och de är i det närmaste helt ovaccinerade, så vi har helt avstått från det allmänna vaccinationsprogrammet.

     Innan man har mod att ta sådana beslut krävs nog att man läser och informerar sig en hel del. Annars är det oerhört svårt att gå rakt emot det som hela samhället/myndigheterna säger att man ska göra. Det krävs starkt civilkurage för att gå sin egen väg.

     Läkemedelsindustrins själva affärsidé är baserad på att människor är sjuka. Om människor botas så finns ju inget behov för läkemedel, så det finns ett intresse att folk är ”lite lagom” sjuka, så att man kan sälja mer.

     Så länge människor motiveras mer av pengar och makt kommer det tyvärr att se ut som det gör på vår planet. Lyckligtvis är det allt fler som vaknar upp och inser vikten av att ta fullt ansvar för sin egen hälsa.

     Hur ska vi vända på detta? Jag tror att var och en måste börja ta personligt ansvar och tänka själv.

     Vad tycker du själv?

     Allt gott,
     AC

     • Tycker Run4life fått det bästa svar man kan få om en dum fråga. T.ex. som ”Det är lätt vara efterklok” Så lågt! Vill du grilla Ann-Charlotte Stewart, som om hon är en fientlig exstens? Nej fy fan Run4life du har ingen respekt av mej längre.

 3. TACK ANN-CHARLOTTE FÖR ATT DU FÖRELÄSER OM DETTA ÄMNE – MIN MAMMA DOG SAMMA DAG HON FICK EN DIFTERI VACCINATION OCH SAMMA ÅR DOG VÄLDIGT MÅNGA ÄLDRE I FINLAND.
  ALLA ÖVER 65 ÅR FR. NORRA SVERIGE TILL UMEÅ BLEV REKOMMENDERADE ATT VACCINERA SIG MOT DIFTERI, FÖR DET FANNS ETT FALL AV DIFFTERI I RYSSLAND
  IBLAND UNDRAR JAG OM, REKOMMENDATIONEN ATT VACCINERA ALLA ÖVER 65 ÅR OCKSÅ FANNS I FIN LAND DÅ.
  GUN J.

 4. Kära Gun, jag kan inte ens föreställa mig hur det känns för dig att förlora din mor på det sättet. Fruktansvärt. Tyvärr är det alldeles för många som blir offer för dessa giftinjektioner, för det är i sanning vad de är. Jag känner inte till denna rekommendation, var det nyligen? Stort tack för att du delar med dig och berättar. Jag hoppas att fallet blivit anmält och utrett, även om det inte kan ta bort din sorg.
  Varma hälsningar,
  Ann-Charlotte

 5. En person har skrivit på denna tråd, ett inlägg som jag inte tänker godkänna. Av anledningen att det innehåller allt för många osakliga och onödiga personangrepp,

  Och jag ber alla att hålla en civiliserad, hyffsad och snäll ton. Inlägg med personliga påhopp och även osakliga och fördummande kommentarer om homeopati kastar obönhörligen i papperskorgen.

  • Hej Marina

   För det första vill jag avslöja att inlägget, Du inte godkände, är skrivet av mig. Att det skulle innehålla ”många osakliga och onödiga personangrepp” stämmer inte.

   Jag kritiserar bland annat: lösa påståenden och överdrivet missionsmedvetande, dessutom blind tro, grupptryck och människo-manipulering. Jag klargör även att frihet inte är detsamma som godtycklighet. Allt detta i saklig ton och utan invektiv och svordomar (till skillnad från Dina gelikar). Jag är övertygat om att inläggets andemening inte överensstämmer med Din världsbild och att Du därför tog bort den. Men detta har läsarna här inte längre möjlighet att bedöma.

   Gert Eselböck

   • Bästa Gert, du får jättegärna ringa och prata med mig om du vill. Det verkar som jag irriterar din världsbild och jag har ingen avsikt att göra så. Min intention är enbart att finna harmoni för oss alla så att vi tillsammans kan skapa en hållbar och god värld för våra barn, och deras barn, och deras barn… Det kanske är fel för dig, om så, ge mig ett bättre förslag och en bättre vision och sedan kan vi samtala. Vad vill du? Med respekt och välmening, Ann-Charlotte 0700149161

    • Snälla AC, varför så många översvallande reaktioner på mitt lilla inlägg? Du kan vara helt lugn, Du har aldrig irriterat min världsbild, däremot har Du under en kort stund irriterat min nervus vagus. Men det har jag kommit över för länge sedan. Det finns ju pantoprazol. Jag ser ingen som helst anledning att ringa Dig, så det är dags att sluta här. Vi får väl se om Szöges ”gillar ett sådant beteende”.

     Gert E

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.