Extra: 2000-Talets Vetenskap blockeras på internet

5
856

Uppdatering 8/7; Webbmaster 2000-Talets Vetenskap meddelar att problemet nu är löst. Dock är den gamla adressen fortfarande tills vidare ”blockad” men den nya http://www.2000tv.se fungerar perfekt.

För en tid sedan berättade jag om Chemtrails. Eftersom chemtrails inte ingår i ämnet homeopati, men däremot under det vida begreppet hälsa, valde jag att skriva några rader om detta, att flygplan sprider hälsovådliga ämnen i vår atmosfär.

Eftersom DH inte är en sajt om flygplan och chemtrails var min tanke att det räckte med en artikel om Chemtrails.

Men nu har någonting allvarligt hänt, som behöver berättas.

>Senaste numret av papperstidningen, 2000-talets Vetenskap har två artiklar som handlar om Chemtrails. Den ena heter ”Chemtrails är hälsovådligt” och den andra heter ”Vargavintern som kom av sig”

Sajten Chemtrails-Sverige skriver ”Via sökmotorerna har man ”saboterat” 2000-talets Vetenskaps webbplats:www. 2000taletsvetenskap.nu där man bla kan beställa prenumerationer av tidningen.

När du söker på Goggle eller Yahoo kommer en skylt fram som säger ”Webbsidan på www.2000taletsvetenskap.nu har rapporterats göra angrepp på datorer” osv.

Troligen har man via ”hackers” försett webbsajten med skadlig programvara/kod och
rapporterat den till en sajt som utfärdar blockeringar och varningar som sökmotorerna
nappar på”

 

Så här ser det ut när man googlar på ”2000-talets Vetenskap”:

2000Talets Vetenskap
www.2000taletsvetenskap.nu/
Den här webbplatsen kan skada din dator.
2000Talets Vetenskap – Den enda tidningen som är väldigt kritisk mot den etablerade vetenskapen. Allt om Alternativ Medicin och Komplementär Medicin.

 

Det blir allvar för makteliten när 2000-Talets Vetenskap, som når ut till många läsare skriver om ett ämne som är sekretessbelagt och som konsekvent förnekas och som enligt våra myndigheter inte existerar.

Tack 2000-Talets Vetenskap för ert mod

Jag har under många år prenumererat på 2000-Talets Vetenskap och jag är mycket glad att de tog upp detta känsliga ämne som Chemtrails är. Många har via egna iakttagelser och efterforskningar blivit säkra på att Chemtrails existerar, men väldigt många tror fortfarande att Chemtrails ”bara är en konspirationsteori”  De som fortfarande tror det, läs 2000-Talets Vetenskap nummer nr 3 årgång 2012, så får ni tillgång till fakta.

Jag uppmanar alla som gillar 2000-Talets Vetenskap att aktivt stödja tidningen och hjälpa till att sprida den.

Marina Szöges

—————————————

Den som vill läsa sanningar och beställa en prenumeration kan göra detta här:

Telefon 0457-267 49 eller 08-86 45 05
Man kan också maila in beställning:
kwameingemar@hotmail.com , alternativt:  bo.zackrisson@telia.com 
Man kan även beställa genom att betala in till plusgiro: 429 39 38-9
Betalmottagare: Föreningen SARA/2000-talets Vetenskap samt ange ditt namn och
adress på inbetalningen.
Ansvarig utgivare nås här : 0470-802 70 (kvällar eller helg)
Webbredaktör: 070-423 09 50
En prenumeration på 5 nummer hem i brevlådan kostar endast 219 kronor

Källa: Chemtrails-Sverige – chemtrail över sverige vad innebär detta ?

 

 

5 KOMMENTARER

 1. Jag har prenumererat på och läst 2000-Talets Vetenskap sedan 2001 och jag rekommenderar tidningen till alla som är intresserade av ämnen som andra tidningar inte törs eller vill skriva om.

 2. Ja det är tidningen som talar när ingen annan vågar berätta sanningen, den borde alla läsa som vill ha korrekt objektiv information om allt som rör vår hälsa!

 3. Jag såg det idag då jag sökte på kollodialt silver som har rapporter på helt enastående goda resultat.
  Kollodialt silver
  http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art1.htm
  Den här webbplatsen kan skada din dator.
  Hjälpen heter kolloidalt silver – en produkt som består av destillerat vatten och … Kolloidalt silver är mineralet som stärker immunförsvaret, samtidigt som det …

 4. Hej!

  Efter kontakt med webbhotellet verkar det som att flera hemsidor har blivit drabbade av ett elakt litet script som obemärkt smyger sig in bland anndra javascript och länkar besökaren vidare till en annan hemsida där de kan bli smittade av ett annat virus.. Om det är p.g.a. chemtrails eller inte är dock svårt att säga eftersom flera andra drabbats (märkligt nog är det första gången vi råkar ut för detta).

  Webbhotellet har bytt ut alla lösenord till sina kunder och nu skall problemet vara löst. Det är bara den gamla adressen http://www.2000taletsvetenskap.nu som ”blockeras” (det går att klicka gå vidare för att komma till sidan ändå). Den nya adressen http://www.2000tv.se är det inga problam med.

  Blockeringen ligger dock kvar hos Google tills de undersökt sidan igen, vilket tar sin tid.

  Använd alltså http://www.2000tv.se fortsättningsvis! (och testa vår nya webbenkät!)

  /Webmaster, 2000tv.se

 5. Begreppet Chemtrails väckte oro i USA redan för 25 år sedan. Jag fick under många år från en kompis i USA veckotidningen ”The Spotlight” som på ett seriöst sätt behandlade saker som sällan eller aldrig togs upp i s k mainstream media. Chemtrails förekom ofta i artiklar och alla försök från redaktionen att få svar på frågor ang detta från myndigheterna förblev resultatlösa. För ett par år sedan förekom information på internet om att tyska flygvapnet hade bekräftat att de sysslar med spridning av CT. Jag har inte haft möjlighet att kolla upp detta, men det borde göras eftersom fenomenet existerar och den kompakta tystnaden från olika myndigheter är i sig själv ett tecken på att det INTE är fråga om något som är bra för varken jordens människor, klimat eller natur.
  Tidskriften The Spotlight tvingades f ö att läggas ned genom en kupp från de amerikanska myndigheterna för några år sedan
  eftersom alla sakliga artiklar under många år ang bl a Bilderberggruppens arbete med att förbereda den s k Nya Världsordningen, Israels mord på de amerikanska sjömännen på USS Liberty, de amerikanska bankernas totala kontroll över statsapparaten genom privatbanken Federal Reserve och inte minst det strypkoppel på den amerikanska utrikespolitiken som den sionistiska lobbyn i USA utövar hade skapat en upplyst opinion i USA som därmed berövades sin orädda informationskälla.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.