Dr Enby – Det kryllar av mikroorganismer i vaccinet

0
8844

Dr Erik Enby, fick tillgång till en flaska Covidvaccin från Pfizer, som han tog en droppe ifrån och lade under mikroskop. Det han fann var inte roligt.

Video, längst ner i artikeln…

Dr Erik Enby: ”Man ser att det är småpartiklar som rör sig och jag som har mikroskopierat blod i 50 år har sett liknande partiklar röra sig i kroppsvätskor hos kroniskt sjuka människor.” Enby menar att partiklarna i vaccinet rör sig på samma sätt som i kroppsvätskorna hos människor som är allvarligt sjuka. Han säger också att partiklarna i vaccinet troligen, har med sjukdom att göra.

Det till höger om strecket är luft och det mörka strecket är kanten på själva droppen. Till vänster simmar massor av partiklar.

Enby säger också i videon att de injicerade partiklarna lever och kan orsaka sjukdom om ”jordmånen är den rätta”, om det i individen finns förutsättningar för partiklarna att föröka sig. Om partiklarna inte skapar sjukdom med en gång, ligger de och väntar tills förutsättningar finns och börjar sedan föröka sig.

Dr Enby vet inte vad det är för slags partiklar.

Det vi vet är att vaccinet (som inte är ett vaccin utan snarare en genterapi) innehåller bland annat spikeproteiner, mRNA och grafenoxid. Grafenoxiden är inte redovisad av vaccintillverkarna utan har nyligen upptäckts av spanska forskare när de analyserade Covid-vaccin.

Både spikeproteiner och grafenoxid är sjukdomsframkallande och kan orsaka blodproppar och andra allvarliga tillstånd.

Se filmen.
Och, Ja! partiklarna rör sig i injektionsvätskan, vilket är mycket anmärkningsvärt och reser frågan vad är detta för blandning och vad händer med hälsan för dem som tar detta ”vaccin”.

https://www.bitchute.com/search/?query=b%C3%B6rje%20peratt&kind=video

Artikel Börje Peratt >>>

Flera filmer som Börje Peratt har gjort >>>

Text: Eva-Marina Szöges
Bild: Skärmpdumpar från Peratts video

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.