Cronaviruset är manipulerat  i laboratorium enligt Luc Montagnier

0
9110

Bild Pixaby

Professor  Luc  Montagnie  som  fick  Nobelpriset 2008 i medicin, för upptäckten  av  HIV-viruset sade i mitten av april i fransk media,  att  coronaviruset SARS-CoV-2 inte kan ha uppstått av sig själv, eftersom det innehåller  sekvenser av HIV.

Närvaron av element från HIV är mycket misstänkt och kan inte ha uppstått naturligt…och är ett verk av professionella molekylärbiologer, sade Luc Montagnier i fransk radio den 16 april.  

Luc Montagnier

Dagen efterden 17 april, var Luc Montagnier gäst i CNEWS i Frankrike och berättade att viruset är manipulerat. Han menar att det kommer från fladdermöss och är ett coronavirus, men någon har i detta virus satt in sekvenser från HIV-viruset.  

Här nedan följer en avskrift av valda delar från videoklippet där Montagnier blir intervjuad i CNEWsFritt översatt av undertecknad från engelsktextat franskt videoklipp.   

 Programledaren (Pl) och professor Luc Montagnier (Luc)

Pl: Vem är denna någon? (som satte in HIV i coronaviruset) 

Luc: Jag vet inte.  

Pl: Det (viruset) är alltså inte naturligt, är det så du menar?  

Luc: Det är inte naturligt och är ett professionellt utfört jobb. Det är grundligt och noga utfört i precision.  

Pl: Men i vilket syfte?  

Luc: I vilket syfte är inte klarlagt. Mitt jobb är att avslöja fakta, det är allt. Jag anklagar ingen och jag vet inte vem som har gjort det och jag vet inte varför. Men det är möjligt att de ville göra ett vaccin mot AIDS så de tog några sekvenser från HIV-viruset och förde in dem i coronaviruset. De införda sekvenserna är små men inte så små att de inte betyder någonting. Sekvenserna har möjlighet att modifiera tillexempel det som kallas ”antigenicsites” vilket innebär att om du vill skapa ett vaccin kan du modifiera virusproteinet, det  som utsätts för vaccinet.   

Montagnier tror att viruset av någon anledning av misstag har smitit ut ur laboratoriet i Wuhan, någon gång under slutet av 2019. Detta laboratorium är ett så kallat säkerhetslabb nivå 4, där farliga virus hanteras.  

Viruset isolerades på Pasteur-institutet i Paris i slutet av januari 2020, och Montagnier säger att han tillhör en liten grupp, som har undersökt viruset och de har kommit fram till att ursprungsviruset är ett coronavirus från fladdermus men med tillägg av några sekvenser från HIV-viruset.   

Montagnier berättade också att flera forskare är inne på samma linje som han och hans grupp. Bland annat har en artikel publicerats i Indien, där man redovisade liknande fakta, men artikeln drogs sedan tillbaka av chefredaktören, efter påtryckningar.  

Montagnier säger att det fortfarande finns en vilja att dölja att viruset är manipuleratoch fortfarande är Kinas officiella version att viruset kommer från fiskmarknaden i Wuhan. Luc Montagnier säger att han är litet ”out of age” och dessutom Nobelpristagare och därför kan ingen sätta press på honom. Han menar att han därför är fri att berätta.  

Montagnier har skickat resultatet av sin och kollegornas forskning till andra kollegor och menar att det här är fakta som inte går att dölja. Han säger också att USA inte bara vet att viruset är manipulerat, de har också finansierat en del av forskningen i Wuhans laboratorium.   

Viruset muterar och blir snällare  

Pl: Du har sagt att viruset kommer att förlora sin virulens och inom de närmaste veckorna kommer det att bli mindre farligt.   

Luc: Min kollega biomatematikern Jean-Claude Peres anser att det kommer att bli en form av harmonisering av den genetiska informationen. Naturen stödjer inte det som inte är naturligt och om man konstruerar något som är mot naturen är det inte sannolikt att det överlever.  

Naturen älskar det som är harmoniskt och gener från ett annat virus tolereras inte så lätt. Det som kommer att hända är att vartefter tiden går och epidemin fortsätter sker en evolution genom att viruset muterar, som innebär att nukleotiderna ändrar plats och den genetiska koden ändras. Delen som innehåller HIV-sekvenser kommer att mutera snabbare än de andra, och den biten kommer att försvinna.  

Montagnier berättar också att de har isolerat virus från patienter i västra USA i Seattle där HIV-sekvensen nästan är helt borta och därför inte längre i funktion, enligt honom.  

Energiers effekt och 5G   

Programledaren frågar  också Luc Montagnier vad bästa lösningen är för att förhindra smittan. Montagnier svarar att han inte har funderat så mycket på om lockdown är bra eller inte, utan han funderar mer på energiernas effekt och menar att det kanske går att med elektromagnetiska vågor neutralisera HIVsekvenserna i coronaviruset.   

Vi är omgivna av elektromagnetiska frekvenser. Varför använder vi inte några av dessa frekvenser för att selektivt eliminera HIV-sekvenserna? frågar sig Luc Montagnier.  

Montagnier pratar vidare om elektromagnetiska vågor och menar att vi lever i en annan slags omgivning i dag än våra förfäder vi kommunicerar alltmer med elektromagnetiska frekvenser. Han säger att betydelsen av elektromagnetiska vågor behöver studeras mer.  

Sedan går han in på att i staden Wuhan där coronautbrottet startade, där var de väldigt tidiga med att installera 5Gantenner.   

Det finns 10000 5G-antenner i Wuhanregionen och det var kanske detta som bidrog till virusets patogenicitet, säger Montagnier som vet vad frekvenser och elektromagnetiska vågor har för betydelse för hälsan. 

Det hade varit intressant att höra mer om Montagniers åsikt om 5G och coronaviruset, men tyvärr han fick inte mer tid att utveckla sitt resonemang, eftersom programledaren strax därefter avslutade diskussionen och programtiden var slut.   

 Marina Szöges 

För att se videoklippet: Luc Montagnier HIV Nobel Prize Winner Says Virus ”Bio-engineered” in Lab https://www.youtube.com/watch?v=durcHyxpFT4 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.