Calcium-Phos för starka ben och friska tänder

0
764
En reklamfilm som Big-Pharma och the hidden hand skarpt ogillar

 

Efter googling på ordet ”homeopathy” hittade jag en söt reklamfilm, som visar att det homeopatiska medlet Calcium Phos 6X är bra för barn. Medlet stärker skelett och tänder hos den lille.

Det är snudd på humoristiskt. Här i Sverige får homeopater enligt lag inte yrkesmässigt behandla barn under åtta år. Svenska myndigheter och politiker vill inte implementera artikel 16:2, som skulle, om den infördes i svensk lagstiftning underlätta enormt för Vidarkliniken. Kort sagt, medan det ena landet sätter upp begränsande lagar och allmänt trixar för att förhindra kunskapen om homeopati. Tillåter det andra landet reklamfilm som visar att bebisar frodas av homeopati. Detta är en reklamfilm som är så förbjuden i Sverige att ytterst få om ens någon svensk har tänkt tanken att en sådan film överhuvudtaget kan existera.

”For Healthy Bones and Teething in Infants ! Dr.Reckeweg’s Natural German Homoeopathic Remedies used and Trusted by Generations to provide safe, effective, homeopathic medicines for all members of the family”

För att bredda bilden av Calcium-Phos se gärna videon här nedan

Marina Szöges

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.