Användarberättelser – ett arkiv över positiva erfarenheter av alternativmedicin

2
9167

 

Tidningen 2000-Talets Vetenskap startade 2011 ett arkiv över användarberättelser med personer som har botat sina kroniska sjukdomar och åkommor tack vare att de använt alternativmedicin när skolmedicinen har misslyckats. Arkivet är även en reaktion mot försöken att kväva alternativmedicin till döds i Sverige.

Text: Torbjörn Sassersson

Sedan flera år har lobbyister i Bryssel försökt introducera nya lagar och regler för att förhindra utövandet av alternativmedicin och människors rätt till fri vård. Allt har skett under parollen: ”för ditt eget bästa”. I Sverige har alternativvården via Socialstyrelsen drabbats särskilt hårt av rabiata bestämmelser.

I kulisserna smyger skeptiker från föreningen VoF som kartlägger bla på Woo Map och anger alternativmedicinare för KO och Socialstyrelsen för att de avviker från de nya kvävande reglerna.

Producenter av alternativa preparat får inte skriva på burkarna att medicinen botar eller vad de är verksamma emot. Nästan alla alternativmediciner har redan förbjudits, men det som står på hyllorna får säljas av till det blir tomt. Naturläkare, homeoapter, ayurvediska läkare samt läkare inom kinesiska traditionell medicin får inte ens redogöra för patienternas positiva erfarenheter av medicin och alternativa behandlingsmetoder.

Det enda som finns kvar är yttrande- och åsiktsfriheten. Människor får berätta och skriva ner sina positiva erfarenheter av alternativmedicin. Så länge som människor har rätt att uttrycka sina åsikter om hur de blivit hjälpta av alternativmedicin och naturliga behandlingsmetoder när skolmedicinen misslyckats finns det en chans kvar att alternativmedicinen kan fortsätta existera.

Tidningen 2000-Talets Vetenskap har därför som en gratistjänst med frivilligt stöd av alternativläkare, alternativterapeuter och gemene man skapat ”Användarberättelser”.

Initiativtagarna bakom användarberättelser uppmanar alla terapeuter, läkare eller återförsäljare som erhållit tacksamma brev från nöjda patienter/kunder som de hjälpt till att posta sina erfarenheter. Även privatpersoner kan lägga till sina erfarenheter av olika naturpreparat och metoder. Framgångsrika alternativmedicinska metoder blir därför tillgängliga för alla. Du kan söka efter en sjukdom och sedan läsa om andras erfarenheter om hur naturmedicin botar. Artikel från NewsVoice.

Gå till Användarberättelser >>>

Många alternativterapeuter har mycket att berätta. Det behöver få komma ut till allmänheten, så ta och skicka in några bra patientfall till 2000-talets vetenskap och hjälp dem att sprida kunskapen, att alternativmedicin fungerar.

 

 

2 KOMMENTARER

 1. Att kartlägga människor och vad de sysslar med för att sedan ange de som avviker som skeptiker från VoF håller på med kan bara liknas med det gamla Sovjetunionen. Det verkar som om skeptikerna från VoF vill införa en diktatur i vårt fria och öppna samhälle. Att man till varje pris måste bekämpa rasism så måste man även till varje pris bekämpa de som vill krossa människans frihet att själv få bestämma över sitt egna liv. Frihet innebär även att jag måste kunna få välja vilken vårdform jag vill ha utan att en massa besserwissrar talar om för mig vad de anser vara bäst för mig. Så länge jag betalar skatt så borde jag få välja vad just min skatt ska användas till.

  • Ja Sverige är inget annat än en ren diktatur tyvärr om man ser till vilka vårdformer som är accepterade i dagens samhälle. Folk ska tvingas in i ett läkemedelsberoende för att få behålla ”hälsan”, ett ständigt pillerknaprande tills kropp och själ till sist ger upp av alla obalanser de orsakar.

   Det finns två mycket intressanta artiklar om detta, länkar till dem här: http://admin.getanewsletter.com/t/v/IcaSrmpEoeGOM/
   http://admin.getanewsletter.com/t/v/VNTtGBgKUk7uj3lFa/

   Allt nyttigt och naturligt avvisas och förklaras av vetenskapen som farligt. Vår läkemedelsindustri har skapat sitt perfekta samhälle där allt ska vara syntetiskt. Mångmiljardvinsterna ökar från år till år och allt sker fullt lagligt framför våra ögon på bekostnad av människors hälsa. Nej det är dags att vi ALLA BÖRJAR SÄGA IFRÅN OCH AGERA MOT DESSA MÖRKA MAKTER SOM GÖR ALLT FÖR SINA VINSTINTRESSEN!!

   Toppen att detta arkiv kommit till, låt oss alla skriva in alla positiva erfarenheter och sprida detta till så många som möjligt!!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.