AIDS-sjuk blev helt symptomfri efter homeopatisk behandling

1
865

– Det är ett mirakel. Knappt jag tror det själv, säger Linda 44, när hon berättar att alla symptom på AIDS och TBC är borta.

12345
Innan homeopatisk behandling var Linda sjuk i AIDS, TBC och var jätte trött. Efter homeopatisk behandling blev hon helt symptomfri och pigg igen.

Linda åt bromsmediciner, fick TBC-behandling och medel mot svampinfektion. Men den skolmedicinska behandlingen fungerade inte och hennes immunförsvar var helt utslaget med CD4 nere på 3. Hon mådde väldigt dåligt och hade TBC, kliande utslag, svamp i munnen, var trött, mådde illa och kunde inte äta och hade gått ner i vikt. 

Hon fick homeopatiska medicinen zincum C 12, av Jeremy Sherr som arbetar i organisationen ”Homeopathy for Health in Afrika” Han har varit i Tanzania i fem år och hjälpt tusentals människor med HIV och AIDS att komma tillbaka till livet.

På fyra månader ökade Lindas T-celler från 3 till 150, och hon har inga symptom längre vare sig på AIDS eller TBC. Hon kan äta och mår bra igen. Tilläggas bör att Jeremy Sherr och medarbetare aldrig säger att patienterna ska sluta med sina skolmediciner. Så hon äter fortfarande bromsmedicin för HIV. Men berättar vid 4-månaders uppföljningen att hon är klar med TBC-terapin.

Gruppen ”Homeopathy for Health in Afrika” gör ett fantastiskt jobb. Inte bara att de hjälper AIDS-patienter att få hälsan tillbaka, de kan också bevisa med laboratorieprover att patienterna mår bättre. Alltså här har vi både vittnesuppgifter och tekniska bevis att homeopati fungerar, men det finns fortfarande människor som inte känner till att homeopati är en fungerande läkemetod.

Och anledningen till det är att det är näst intill noll rapportering i media om homeopatins goda effekt och ”läkarvetenskapen” fortsätter att blunda.

Se video och hör Linda själv berätta hur hon mådde före och efter homeopatisk behandling

Text: Marina Szöges

 

 

1 KOMMENTAR

  1. […] På fyra månader ökade Lindas T-celler från 3 till 150, och hon har inga symptom längre vare sig på AIDS eller TBC. Hon kan äta och mår bra igen. Tilläggas bör att Jeremy Sherr och medarbetare aldrig säger att patienterna ska sluta med sina skolmediciner. Så hon äter fortfarande bromsmedicin för HIV. Men berättar vid 4-månaders uppföljningen att hon är klar med TBC-terapin. / Dagens Homeopati […]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.