Yoga visar mätbara positiva resultat

0
653

Mirakelyogan har visat sig hjälpa allt från hjärtinfarktpatienter till personer som är svårt utbrända och ungdomar med ADHD. Det här är grundpasset.

Programmet har introducerats för mellan 35- och 40 000 personer i Sverige. Det har testats i allmänna grupper, i olika behovsgrupper och i forskningsprojekt på både Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus där man fick tydliga, mätbara resultat, säger Göran Boll som har konstruerat programmet.

Att övningarna i programmet fokuserar mycket på nacke och rygg är inte bara för att lindra problem i just de områdena. – Det är för att man ska jobba med det centrala energisystemet, dina stora chakra som sitter längs ryggraden och styr energiflödet i kroppen. Samma enkla övningar påverkar alltså en massa olika obalanser. Att ryggen sedan mår bättre av övningarna får man på köpet.

Göran Boll uppmanar oss att inte vänta tills vi blir sjuka med att införa mirakelyogan i vardagen. – Det här har alla nytta av. Det är som ett slags allmänt förebyggande pass. Mirakelyogan motverkar dessutom stress. – Jag har till exempel flera mammor som har sagt att de blir mycket lugnare och skriker mindre på sina barn hemma. De blir mer coola och det märker ungarna, säger han. Läs mer och se övningarna Expressen Hälsa

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.