Varför stoppar våra politiker huvudena i sanden?

2
702

Janne, på Helhetsterapeuten skriver på sin blogg att han vill få våra politiker att stanna upp och börja fundera på om det
finns andra synsätt och vägar ut ur den
destruktiva sjukvård vi nu har.

En sjukvård som för varje dag belastar vår samhällsekonomi allt mer  och som istället för att bota ökar patienternas lidande.

”När ska våra politiker dra upp huvudena ur sanden? Vad krävs för att de ska göra det? Det man ganska enkelt kan konstatera är att det behövs ett ganska radikalt ökat medvetande hos både politiker och gemene man ute i samhället för att vi ska kunna få tillstånd en ändring av denna degenerativa karusell som snurrar allt snabbare för varje dag och som slipar ner grunden vi alla står på. För att vi inte alla ska falla ner i den så är det hög tid att börja agera redan nu, ju tidigare vi gör det desto lättare blir det att ta oss upp och se ljuset i tunneln igen”
Läs mer på: Helhetsterapeutens blogg

2 KOMMENTARER

  1. Håller med Janne om det. Men det verkar vara en mörk sammankomst som håller ihop det nuvarnde tankesättet. Bästa sättet att spräcka det är att visa upp det i ljuset, så spricker de som troll.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.