Skandalen tätnar: Arsenik, tenn, skvalen och kvicksilver i vaccin – läkemedelsverket bryr sig inte

4
880

 

vaccinbluff

Den 16 april 2013 rapporterade NewsVoice att svininfluensa-vaccinet Pandemrix, utöver kvicksilver och skvalen också innehåller arsenik och tenn. Läkemedelsverket kände till detta redan 2009 men trots detta, godkändes vaccinet.

Att svininfluensavaccinet innehöll både kvicksilver, skvalen, tenn och arsenik plus även andra tveksamma ämnen var ingenting läkemedels-verket gjorde en stor affär av, när svenska myndigheter med mördande reklam försökte få folket att linjera upp i vaccinkön. Och ingen människa kan idag med säkerhet veta vad det kan tänkas betyda för framtida folkhälsan att  60 % vaccinerades med detta otestade och farliga vaccin.

Läs mer på NewsVocie: Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix – Narkolepsigåtan snart löst?

 

4 KOMMENTARER

  1. Verkar som att läkemedelsverket har för många med ekonomiska intressen i industrin som tillverkar de förgiftade kemikalierna.

  2. Ja Janne, nog kan det tyckas underligt att ett statligt verk, som drivs med skattemedel syns vara så innästlat i samma industri som de skall bevaka och vara kritiska mot. Här har egentligen ”oberoende” SVT världens chans visa sitt oberoende på allvar, genom en avslöjande listning av alla ekonomiska bindningar inom Läkemedelsverket. Vem skall då kunna undvika reagera? Här finns väl en lag om jäv för myndighet eller myndighetsutövande person?

  3. Ja Ruben, det är ett statligt verk men drivs inte med skattemedel utan finansieras till nästan 100% av läkemedelsbolag. Industrin har alltså fullständig kontroll på myndigheten som ska kontrollera industrin, korruptionen är fulländad! Det är nog tyvärr ingen större chans att ”oberoende” SVT skulle göra en sådan listning, de är som övrig mainstream media och sållar ut sådant som folket inte ska få veta. Det skulle däremot verkligen behövas en sådan listning! KMR som gjort artikeln känner kanske till det? Vet inte om det finns någon lag om jäv för myndighet eller myndighetsutövande person, men det borde det ju rimligen finnas.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.