Öppet hus på HomeopatiAkuten och botad vaccinskada

0
1269
 .
Öppet hus på homeopatiAkuten lördagen den 17 oktober informerade allmänt om verksamheten och axplock av lyckade behandlingar
CIMG0114
Glädjande många intresserade av HomeopatiAkutens information

Närmare 30-talet personer, inklusive undertecknad och flera ej med på bild, var intresserade att höra om HomeopatiAkutens information på Salve Hälsocenter vid Mariatorget.

CIMG0109
Homeopaterna Päivi Barsk, Vivecka Vilhelmsson och Carita Bramstedt
 Viveca, Päivi och Carita

Informationen började med att Viveca vilhelmsson berättade att hon i många år hade drömt om att få möjlighet att öppna en homeopatisk akutmottagning. För snart två år sedan blev drömmen verklighet och Viveca, Päivi och Carita startade HomeopatiAkuten. Akuten har öppet måndag till torsdag mellan 15.00 – 19.00. och bemannas av två homeopater varje kväll.

Det som Viveca med kollegor ser som en extra fördel med en homeopatiakut är att det finns möjlighet för personer att undvika antibiotikakurer genom att ta en homeopatisk behandling istället. Viveca poängterar att HomeopatiAkuten inte alls är helt emot antibiotika, utan att det ibland kan vara nödvändigt med en kur. Men att det sker en stor överförskrivning av antibiotika, med risk för resistens och biverkningar.

En person i publiken bekräftade biverkningsrisken genom att berätta att hon hade fått allvarliga biverkningar av antibiotika. Hon hade fått illamående, ont i hela kroppen med hög feber och nu två månader senare, fast hon hade blivit bättre, fortfarande inte var helt återställd.

Päivi och Carita gav flera exempel på lyckade behandlingar på bl a körtelfeber, ögoninflammation, urinvägsinfektion, öroninflammation, akut kärlekssorg och en vaccinskadad flicka som blev botad av homeopati.

Homeopatins helande kraft på gardasilskadad flicka.

Flicka 11 år, kom med sin mamma till HomeopatiAkuten, hon var vaccinerad 11 dagar tidigare, med Gardasil. Tidigare frisk, men hade nu fått biverkning i form av; illamående, yrsel, dimsyn, utslag, svullna fötter, tummarna var förlamade, kramper och sendrag, kalla fingrar. Och när hon skulle sova, alltid ont på olika ställen i kroppen.

Efter återbesöket 3 veckor senare mådde flickan mycket bättre, synen var bättre, nästan inga kramper kvar och antalet sendrag hade minskat. Illamåendet bättre, allt var bättre. Men hudutslagen var kvar. Men eftersom läkning sker inifrån och ut var det helt i sin ordning att huden fortfarande hade utslag. Och eftersom flickan hade blivit mycket bättre på djupare plan, finns ingen anledning till oro angående utslagen. Vid kontakt flera månader senare sade mamman att flickan hade blivit ännu bättre och var i stort sett nu helt besvärsfri. Mamman berättade också, som hade läst på om gardasilskador, att symptomen som hennes flicka hade haft var i stort sett exakt lika de symptom som alla gardasilskadade har.

HomeopatiAkuten använder endast Klassisk Homeopati, där man arbetar efter likhetsprincipen, liknande bör med liknande botas, individualiserad homeopati där endast ett homeopatiskt medel används åt gången.

Vikten av att sprida den homeopatiska läkekonsten

Vidare bör poängteras att det är mycket intressant, att homeopatiAkuten har hjälpt ett barn skadad av Gardasilvaccin. Ni som läser detta, sprid gärna vidare att homeopati har möjlighet att bota vaccinskador. Det är viktigt att detta kommer ut, så föräldrar till skadade barn får veta och får därmed chansen att prova homeopati. Men för att kunna prova, så måste man veta att homeopati är en möjlighet. Och för att veta att homeopati är en möjlighet, behöver man få information. Och eftersom media inte gärna skriver positivt om homeopati, är det desto viktigare att de som har bra erfarenhet av homeopati berättar vidare till andra människor. Och om flera berättar att homeopati fungerar, kommer ”ljungeltelegrafen” att höra ut över hela Sverige och folk kommer yrvaket att vakna upp till insikten, att det finns möjlighet att bota ”obotliga sjukdomar”.

Text: Marina Szöges

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.