Patienter berättar hur de botats med klassisk homeopati

0
1285

KHYs nya hemsida:

Patienter berättar hur de botats

med klassisk homeopati

Närmare 30 patienter berättar om hur de botats av klassisk homeopati. Som patient kan du läsa hur en behandling går till och vad som händer
under behandlingen. Allt detta finns på yrkes-
förbundet KHYs nya hemsida.

År 1985 bildades Svenska Akademin för klassisk homeopati, SAKH, för att samla klassiska homeopater. Under hösten 2017 ändrade förbundet namn till Klassiska Homeopaters yrkesförbund, KHY.

– Nu är de praktiska sakerna ordnade med ny logotype, ny hemsida och ny facebook-sida, berättar Margot Granvik, ordförande i Klassiska Homeopaters yrkesförbund.

– På vår hemsida har vi idag samlat närmare 30 patientberättelser. Det är patienter som våra medlemmar har botat. Här kan man läsa om allt från panikångest, PMS och eksem, till migrän och utmattning, som försvunnit med homeopatisk behandling.

Målar inte över rosten

KHYs hemsida förklarar utförligt hur en behandling går till och vad som kan hända under behandlingen.

– Den homeopatiska läkekonsten följer sin egen logik och teori. Ofta har vi ett helt annat sätt att tänka än den vanliga sjukvården. Därför är det viktigt för oss att förklara hur vi arbetar.

– Vårt mål är att patienter ska bli friska i grunden. Vi ger inte homeopatiska läkemedel för att trycka undan symtom utan våra patienter får minsta möjliga dos och styrka av ett homeopatiskt läkemedel för att få igång en läkningsprocess.

– En av våra medlemmar liknande den vanliga sjukvårdens sätt att tänka vid att måla över rosten på en bil! Man putsar till ytan.

”Att enbart behandla symtom är som att måla över rosten på en gammal bil. Ingenting blir bättre i grunden. Homeopatin däremot tar tag i grundorsaken!”
Robert Stigborn, klassisk homeopat i Hälsingborg

Givande jobb

Enligt Margot Granvik är det djupt tillfredsställande när patienter börjar må bättre.

– Våra praktiska resultat visar vilken kraftfull behandlingsmetod homeopati är. En lyckad behandling innebär ett bättre liv för den enskilda – och en stor vinst för samhället!

– På våra mottagningar ser vi hur patienter blir friska i grunden eller så bra det är möjligt att bli. På vår hemsida berättar många patienter om den hjälp de har fått. Det är helt otroliga berättelser, som till exempel efter att i 30 års tid ha plågats av migrän och att bli kvitt migränen efter sex månaders behandling!

– Det är otroliga berättelser från patienter som berättar hur de har blivit botade. Vår hemsida inger hopp och mod att inte ge upp, säger Margot Granvik, ordförande i KHY.

 

Hemsidan: klassiskahomeopater.se
Patientberättelser: >>>
Facebook: >>>

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.