Ny lag riskerar folket ett steg närmare tvångsvaccinering

14
851

 

Från och med 1 januari 2013  tas alla beslut av regeringen som gäller det nationella vaccinprogrammet.

Vaccin – Nej tack!

Lagändringen innebär att Socialstyrelsen får ett tydligt uppdrag från regeringen att systematisk följa och bedöma det nationella vaccinations-programmet och vid behov föreslå ändringar i programmet, utifrån underlag som bereds av Socialstyrelsen i samarbete med Smittskyddsinstitutet och Läkemedelsverket.”

Om den nya lagen blir bättre eller sämre, får framtiden utvisa. Men med tanke på att man också ska införa ett vaccinationsregister, där vilka som har fått vilka vacciner samt vilka som inte tar rekommenderade vacciner, ska registreras, finns anledning till oro.

Den som vill markera redan nu, mot eventuell framtida tvångsvaccinering kan skriva på en namninsamling här

Läs också artiklar NewsVoice:

Prognos: Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination och rättsliga följder för ovaccinerade

Svenska folket reagerar på beslut som kan leda till tvångsvaccination

14 KOMMENTARER

 1. Natriumglutamat, kvicksilver och formaldehyd i vaccin!!
  Visste du att Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA öppet erkänner att formaldehyd, aluminium, MSG (natriumglutamat, E621) och kvicksilver avsiktligt tillsätts vaccin? Var och en av dessa giftiga substanser orsakar bevisligen neurologiska skador, och mängden som finns i vacciner är mycket mer än bara ”spårmängder”.

 2. Mikael Jansson,

  Precis, det står tydligt på alla beskrivningar exakt vad vaccinet innehåller. Sedan är det bara för dig att ta reda på VARFÖR det finns där. Har du gjort det? Det finns en ANLEDNING att dessa ämnen finns med (i vissa vacciner).

  Här är en info-video:

  • @ Peter

   En sak är säker, det är ingen vänligt sinnad anledning…
   Tror du att det är för att skydda oss människor är du tämligen grundlurad…
   Ta reda på vad som händer i kroppen när man sprutar in dessa gifter rakt in i blodomloppet, då kommer du kanske ändra uppfattning.

   • Har du tagit reda på vad som händer, Janne? Berätta, gärna hur du tagit reda på att det är farligt.

    Man bör betänka att det är farligt att inte vaccinera sig också, och väga riskerna emellan. Få saker har räddat livet i lika hög grad som vacciner gjort. Folk dog som flugor i smittsjukdomar.

    • @ Peter

     Om du inte har större kunskaper om dessa kemikalier så är det högst beklagligt, men vi kan börja med formaldehyder och aluminium. Här kan du läsa mer om dem: http://vaccin.me/2012/02/22/formaldehyd-och-aluminium-i-vaccin-vad-astadkommer-gifterna-i-var-kropp/

     Du begår ett stort, vanligt fel när du skriver att det är farligt att inte vaccinera sig, lika stort fel är det att påstå att vacciner räddat livet på folk. Läs lite objektiv fakta på: http://vaccin.me/ innan du skriver mer tokigheter.

     • Janne, om du har 1 procents chans att dö om du vaccinerar dig, och 2.7 procents chans att dö om du inte tar vaccinet. Vad väljer du?

     • @ Peter J

      Nu ställer du en fråga som inte har någon sorts relevans med verkligheten men vill du verkligen ha ett svar ska du få det. Jag väljer att inte vaccinera mig eftersom jag vet alla skadliga biverkningar som kan inträffa plus att jag inte vill fylla min kropp med skadliga kemikalier.

     • Peter J
      Kan du visa mig någon form av länk eller liknande som styrker att det är 1 procents chans att dö om man vaccinerar sig och 2.7 procents chans att dö om man inte vaccinerar sig.

     • Ronny, nej det är snarare ett lackmus-test kring riskbeteende. Men det är principen bakom de flesta former av vaccin.

      Visst, det ÄR en risk att vaccinera sig mot t ex polio eller stelkramp. Men risken vägd mot risken att bli sjuk, dö eller bli invalidiserad för livet måste också vägas in.

      Ronny, du hör ju på Janne här ovan, han kommer inte vaccinera sig ÄVEN om risken att skadas eller dö är större om han låter bli. Istället talar han (med 70-tals-retorik) om ”kemikalier”, som om vi alla skulle häpna och tycka det är hemskt med ”kemikalier” i kroppen. I själva verket är allt kemikalier; när jag dricker en kopp kaffe med mjölk så ”fyller jag min kropp med kemikalier” precis lika mycket. Att använda ordet kemikalier om medicin/vaccin var kanske fungerade skrämselpropaganda på 70-talet, men inte idag.

     • Peter J

      För det första så lyssnar inte jag på Janne.
      För det andra så är varken jag eller mina barn vaccinerade och ingen av oss har någon form av allergi eller annan sjukdom. Vi har heller aldrig haft några som helst problem med de sjukdomar som du talar om.
      För det tredje så verkar inte du ha några som helst belägg för dina påståenden om riskerna att inte vaccinera sig.
      För det fjärde verkar inte du förstå att det är skillnad mellan olika kemikalier och att långt ifrån alla kemikalier är ofarliga.

      Det finns tusentals personer i vårt land som inte är vaccinerade och så har det varit i årtionden. Trots det så har vi inga epidemier, kanske beror det istället på att vi har bättre livsmiljö i form av mat, vatten, sanitet osv. jämfört med fattiga länder där invånarna svälter, har inte rent vatten och en sanitet som skulle kunna få vem som helst dödssjuk.

      Ett exempel är Kina som inte hade några som helst västerländska mediciner före 1972 då Nixon besökte Kina. Trots att de inte hade några som helst västerländska mediciner, vilket inkluderar vacciner, så har det inte utbrutit några epidemier där.

      Som jag ser det så är vacciner överskattade, och tack vare en smart läkemedelsindustri så har vi blivit itryckta halvsanningar och ibland även lögner av läkemedelsbolagen.
      Det är beklagligt att så många kan bli så lurade av så få. Men med rätt reklam och marknadsföring kan man tydligen både lura i folk vad som helst och sälja vad som helst.

     • @ Peter J

      Du jämställer då alltså kemikalierna i en kopp kaffe med mjölk och kemikalierna i vaccin!?
      I så fall tycker jag du ska ta och läsa ingredienserna i kaffe, mjölk och jämföra dem med tungmetallerna och de övriga kemikalierna i vaccin om du inte känner till skillnaden mellan dem.
      Förövrigt är det också en mycket mycket stor skillnad mellan att äta/dricka sånt som innehåller kemikalier jämfört med att få dem insprutade rakt in i blodomloppet.
      Dina inlägg är så, ursäkta ordet, korkade så man saknar helt enkelt ord…

      Och nej, man riskerar inte att dö om man inte vaccinerar sig, jag skulle heller personligen aldrig ens tänka tanken på att spruta in en mängd farliga kemikalier direkt in i blodomloppet…

   • Är det inte konstigt att folk låter sig luras av sådana dimridåer?
    Det är ett faktum att formaldehyds hygieniska gränsvärde är 0,13mg/kubikmeter luft och att substansen är i högsta grad cancerogen.
    Det är också ett faktum att massvaccineringar är – med tanke på våra bristande kunskaper om vacciners långtidseffekt – gigantiska medicinska experiment.
    Under Hitler tiden gjordes också medicinska experiment och de ansvariga läkarna blev mycket hårt dömda i Nürnberg-rättegången. Skillnaden är att dåtidens offer inte ställde upp frivilligt, men idag gör vi det.
    Är det inte konstigt?
    Ett Gott Slut önskar
    GE

    • @ Gert E

     Jag tror snarare att folk luras till att ställa upp frivilligt, de blir så totalt hjärntvättade och får inpräntat att det inte är farligt på något vis så de ignorerar helt alla stora risker som det innebär att spruta in vaccin i blodomloppet.

     Den stora skillnaden nu, som jag tycker, är att nutidens läkare helt friskrivs allt ansvar för biverkningar och likaså vaccintillverkarna som avskriver sig allt ansvar.
     Det är ju ganska märkligt ”eftersom vaccineringar inte innebär någon fara”…

     Att vaccintillverkare och läkare kan friskrivas allt ansvar är i allra högsta grad hyckleri och kvacksalveri!
     Vi skulle garanterat hamna bakom lås och bom resten av våra liv om vi gjorde något dylikt, men de kan glatt jobba vidare och fortsätta med sitt kvacksalveri, det är riktigt upp o ner här i världen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.