Nordiskt Homeopatiskt Forsknings-symposium i Göteborg 12-13 oktober 2013.

4
637

Välkommen till Homeopatiskt Forskningssymposium  i Göteborg 12-13 oktober 2013!

 

Forskning

Obs, forskningssymposiet är fullbokat, men det finns en väntelista för den som vill ställa sig i kö.

För att komma till Forsknings-symposiums hemsida klicka här

Symposiet vänder sig till samtliga homeopatiska förbund, homeopater, och andra intresserade i de nordiska länderna.

ArcanumSkolan arrangerar i samarbete med Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati och de homeopatiska förbunden SAKH och SHR ett Nordiskt Homeopatiskt Forskningssymposium.  Symposiet äger rum på Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap i Göteborg den 12-13 oktober 2013. Du kommer att träffa forskare från flera länder, företrädare för statliga organisationer, läkemedelstillverkare, terapeuter, och många fler.

Program för symposiet presenteras i april.

Detta är första gången ett homeopatiskt forskningssymposium arrangeras i Sverige, så boka din plats redan nu! Kostnaden för deltagande är kraftigt subventionerad.

Kostnad för deltagande

Homeopatistuderande i de nordiska länderna: kostnadsfritt
Homeopater anslutna till förbund i de nordiska länderna: 120:-
Övriga: 240:-

Var

Symposiet äger rum på Nordiska Högskolan för Folkhälsovetenskap i Göteborg. Högskolan är mycket vackert belägen invid hamninloppet till Göteborg. Du hittar mer information om högskolan på följander länk: NHV.
För att få information om hur du tar dig till NHV klickar du på denna länk.

Boende

Du bor enklast alldeles intill högskolan på mycket trevliga Nya varvet studios. De kan erbjuda boenden i olika prislägen, från 475:- per person. Läs mer om, och boka ditt boende på följande länk Nya varvet studios.

Kontakta oss om du önskar information om andra boendealternativ.

Måltider

Nya varvet studios restaurang erbjuder också en lunchbuffé för 129:- eller en trerätters lunch för 220:-. Vi vill gärna att du meddelar oss om du vill äta lunch på restaurangen, och vilket alternativ du väljer, så att vi kan förhandsboka.

Anmälan

Du är välkommen med din anmälan via mail eller telefon.
Hjärtligt välkommen!

ArcanumSkolan
Box 83
454 21 Brastad
Tel: 0523-47700
Mobil: 0768-648000
Hemsida: homeopati.com
E-post: arcanum.utbildning@gmail.com

Välkomna !

 

 

4 KOMMENTARER

 1. Hej,

  Vill bara meddela att Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap i detta fall enbart hyr ut lokaler och inte har något samarbete med varken Arcanum eller Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati.

  Lycka till med seminariet!

  • Vore det negativt att ha ett samarbete med dem? Ditt inlägg har på något vis en liten nedvärderande ton gentemot homeopati.

 2. Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap grundades 1953 och bytte namn år 2011 till Nordic School of Public Health NHV. Högskolan sorterar under Nordiska Rådet och bedriver utbildning och forskning kring folkhälsa. Eftersom vi är en högskola ställs mycket högra krav på vetenskaplighet och våra stadgar föreskriver även att vi skall hålla en hög etisk nivå. Det kan således bli problematiskt för oss om någon felaktigt får uppfattningen att vi är medarrangör. Hoppas detta besvarar dina frågor.

  Med vänlig hälsning

 3. Saken är den att NHV har kontaktats av skeptiker, som har ifrågasatt att de hyr ut lokal till Vetenskapssymposiet.

  Jag har läst på Voffarnas forum att Anders Gustafsson alias Kipphebel har mailat och han har även uppviglat andra skeptiker att också maila till högskolan.

  Jag vet att Gustafsson har mailat men oklart om flera har gjort det. Men det säger ju sig själv att om en massa skeptiker som har på agendan att förstöra, misskreditera och förstöra rykten mailar till en högskola måste de skydda sig, och i det fallet går de ut och poängtera att de inte samarbetar med homeopater.

  Här har vi ytterligare ett exempel, där skeptiker arbetar på att förstöra för oss homeopater. De har gjort det i många ur nu och det börjar bli dags för oss att sätta stopp för dessa mörkermän.

  Se också min senaste artikel: ”Skeptiker skyr inga medel tar Homeopats firmanamn och drar det i smutsen”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.