Nöjda patienter på Vidarkliniken

3
738

 

vidarklinikenMer än 90 % av patienterna på Vidarkliniken i Järna är nöjda eller mycket nöjda med den vård och behandling som de fått, visar enkätundersökning för 2013.

Det är betydelsefullt för patienterna att få vård som är individuellt anpassad utifrån en helhetssyn. De flesta upplever att de har förbättrat sitt hälsotillstånd genom återhämtning, symtomlindring, känsla av tillit och hopp samt ökad känsla av begriplighet och hanterbarhet. Svaren visar också att patienterna får med sig olika slags redskap för fortsatt egenvård, dels i form av praktiska övningar dels i form av ny insikt i och kunskap om sitt hälsotillstånd och hur det går att förändra sitt förhållningssätt.

Vidarkliniken följer upp och utvärderar regelbundet vårdens kvalitet med hjälp av enkäter och frågeformulär. Patientenkäten Patienters tillfredsställelse med vården på Vidarkliniken görs årligen sedan 1998. Enkäten består utav både slutna och öppna frågor för att så långt som möjligt fånga upp patientens egen upplevelse.

Läs mer: Patientenkät 2013 och EQ-5D-rapport 2013.

 

3 KOMMENTARER

  1. Där kan man tala om SKILLNAD i vård och omsorg jämfört med den vanliga sjuk-vården där folk allt som oftast bara blir istoppade en massa kemiska piller som de ofta blir ännu sjukare av. Vidarkliniken är verkligen fantastisk! 🙂

  2. Ska man vara petig så är väl ändå homeopatika också ett kemiskt piller! Jag förstår vad du menar men du uttrycker dig klumpigt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.