Min vädjan till personer under 18 år – säg NEJ till Covid-19-vaccinen

2
10206
Text av Stefan Whilde

Allt fler unga människor vaccineras nu tyvärr mot Covid-19 runt om i världen – trots att Covid-19 i majoriteten fall är mildare än en vanlig influensa för yngre och trots att vaccinen inte skyddar mot smitta och smittspridning (många fullvaccinerade blir smittade) – och vi ser också allt fler fall av unga människor som svimmar vid vaccinationstillfället.

”Experternas” råd är: Titta inte på sprutan.

Mitt råd är: Vaccinera er inte. Ni behöver inte sprutan och ni sviker varken er själva eller någon annan när ni står upp och säger NEJ. Låt ingen skam- eller skuldbelägga er. Ert liv, era kroppar.

Och att svimma av Covid-19-vaccin är långt ifrån det värsta som kan hända (oavsett om orsaken är sprutskräck, stress eller biverkning på innehållet i vaccinet). Biverkningslistan är hur lång som helst och då är bara akuta reaktioner inräknade. Vi vet ännu inget om de långsiktiga skadorna som dessa vaccin orsakar.

Vi vet inte heller hur många som dör i samband med Covid-19-vaccinen eftersom statistiken haltar och rapporteringen släpar efter. Dessutom räknar myndigheterna på ett sätt när det kommer till döda med Covid-19 och på ett annat sätt när det kommer till döda med Covid-19-vaccin.

Alla som fått konstaterad Covid-19 och dör inom 30 dygn, oavsett dödsorsak (det kan vara underliggande sjukdom, långvarigt missbruk av läkemedel eller/och illegala droger, näringsbrist, D-vitaminbrist, fetma, olycka i trafiken eller i hemmet, akutsjukdom eller självmord) räknas in i statistiken över döda med Covid-19 medan endast de som dör inom 1-3 dygn efter vaccinationstillfället utreds för död i samband med Covid-19-vaccinering (ofta sker ingen utredning alls).

Det är helt ok att säga NEJ till Covid-19-vaccinen precis som det är helt ok att säga NEJ till sex om man inte vill.

Och ni som redan haft Covid-19 behöver aldrig ta sprutan. Den naturliga immunitet som sjukdomen ger skyddar betydligt längre än ett vaccin. Naturlig immunitet kan skydda i 10 år, 20 år, 30 eller 40 år, ibland hela livet (se artikeln ”Covid-19 ger immunitet ända in i märgen” publicerad i GP samt före detta svenske statsepidemiologen Johan Gieseckes uttalande i SVT-intervjun ”Det är inte säkert att ett vaccin kommer vara effektivt”).

Och till alla föräldrar med barn under 18 år: Snälla, jag vädjar till er! Vaccinera INTE era barn och tonåringar. Avvakta. Låt era barn själva bestämma EFTER att de fyllt 18 år och blivit myndiga. Skydda dem mot grupptryck och övertalningsförsök. Vi vet alldeles för lite om de långsiktiga biverkningarna och skadorna som är kopplade till Covid-19-vaccinen. Att det kan uppstå akuta biverkningar har redan konstaterats och rapporterats in, till exempel små och stora blodproppar, ansiktsförlamning och hjärtsvikt, men vi vet inte vad som händer med vaccinerade om ett år, om två år eller om tre år

Glöm inte narkolepsifallen som orsakades av svininfluensavaccinet. Det var barn och tonåringar som drabbades och som fick sina liv förstörda. Ibland visade sig symtomen inte förrän flera månader efter vaccinationstillfället. Sverige vaccinerade 60 % av befolkningen mot svininfluensan men endast 6 liv räddades med vaccinet medan hundratals liv förstördes. De länder som valde att vaccinera mindre än 10 procent av sin befolkning, som Tyskland, Frankrike och Italien, och de som valde att inte vaccinera över huvud taget, som Polen, klarade sig lika bra eller bättre än Sverige.

Covid-19 är i majoriteten fall en helt ofarlig virussjukdom för barn och tonåringar. Låt alla vuxna som vill vaccinera sig för eget skydd göra det. Men skona barnen och tonåringarna från riskerna med vaccinen.

Är det så att Covid-19-vaccinen skyddar riskgrupper från smitta och/eller svåra symtom, som myndigheterna påstår, så behöver inte våra barn och tonåringar vaccineras. Då kan varje vuxen själv ta ansvar för sitt eget liv genom att antingen säga ja eller nej till Covid-19-vaccinen.

Låt era barn bestämma själva – EFTER att de har fyllt 18 år. Då vet vi förhoppningsvis mer om långsiktiga biverkningar och skador kopplade till vaccinen och kan fatta mogna och sansade beslut baserade på kunskap och erfarenhet.

”När det gäller alla sjukdomar är det bättre att ha haft sjukdomen än vaccinet. Infektionen ger en mer komplett immunitet än vaccinet.”
Johan Giesecke, Sveriges statsepidemiolog 1995-2005

Text: Stefan Whilde
Bild: Jane Hansson

Länkar:

Därför kan man svimma vid vaccinationen – fler unga drabbas.

Valentina i Landskrona svimmar i upp till trettio gånger om dagen. Hon och hennes mamma misstänker att svininfluensavaccinet är orsaken. 

Amerikanska FDA adderar varning om sällsynt hjärtinflammation till Pfizers och Modernas Covid-19-vacciner.

Hjärtsyndrom efter vaccin vanligare än väntat.

Forskare oroas av uppgifter i hemlig Pfizer-rapport

”Vaccinationen gick inte som väntat. – Febern kom efter ungefär sju timmar och jag kunde inte stå på benen. Och trots att det gått tre dygn så är jag fortfarande väldigt medtagen och har problem med andningen. Vad jag förstått är jag långt ifrån ensam om att bli tokdålig, säger hon.

Reza, 44, dog efter andra vaccindosen. 

”Hamnade på akuten efter covidspruta” (Lokaltidningen Stenungssund – 2021-04-29) 

”Skånes universitetssjukhus anmäler dödsfall efter vaccination” (Aftonbladet – 18/3 2021) 

Flera vaccinerade i Skåne smittade: ”Inget konstigt” (Omni – 18/3 2021)

Argentinas ledare har covid – trots att han fått vaccinet (Omni – 3/4 2021). 

”Jätteutbrott av corona – trots flest vaccinerade i världen” (Aftonbladet 16/5 2021) 

Great Barringtondeklarationen.

”Covid-19 inte dödligare för barn än influensa” (TT – 20/3 2021). 

”Vaccinera endast riskgrupper – inte unga och friska” (GP – 5/5 2021). 

”Mitt Covid-test visade positivt i eftermiddags så nu måste jag isolera mig i 10 dagar. Detta trots 2 sprutor, social distansering, ansiktsmask och väldigt mycket handsprit.”
Vicki Frost (översatt från engelska)

”Det är inte säkert att ett vaccin kommer vara effektivt” (SVT – 2020-05-28)

Vaccin skyddar mot sjukdom, inte smitta”, säger vaccinexperten Matti Sällberg till Aftonbladet.”Flera smittade trots två doser vaccin” (SVT)

”Massvaccinering räddade sex liv” (Svenska Dagbladet – 2012-02-15). 

”Covid-19 ger immunitet ända in i märgen” (publicerad i Göteborgsposten 26 maj 2021)

2 KOMMENTARER

  1. Ok bra , det kan vi säga nej nu, men vad händer när de gör det obligatoriskt som dem de har gjort i andra delar av världen? De kommer inte få göra nåt om de inte har passet ? Ni måste komma på lösning tycker jag, o inte bara rekommendera att vi säger nej , det kommer inte räcka långt . Tacksam för svar

  2. Tänker dra mitt lilla strå till stacken!

    Varna så många jag kan.

    Fortsätt skriv och dela överallt du kan.
    Psalm 91 är ett bra vaccin. Israeli har världens bästa frukter och grönsaker. Manuka honung lär vara jättebra. Må Jesus Kristus välsigna dig och alla modiga visselblåsare.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.