Med homeopati tar du makten över din hälsa!

0
737

Päivi BarskVill du snabbt och effektivt bli kvitt infektioner är det homeopati som gäller, säger Päivi Barsk, en av initiativtagarna till HomeopatiAkuten i centrala Stockholm.

Med rätt homeopatisk behandling slipper du dessutom att ta antibiotika och minskar antibiotika-resistensen som bland annat WHO varnar för.

Vill du höra mer om den framtida smarta medicinska behandlingsmetoden så kom till HomeopatiAkuten lördagen den 17 oktober kl 14.00.

Akutklinikens homeopater berättar om hur du själv kan påverka din framtida hälsa, vilka signaler ditt immunsystem ger dig och vad du bör vara extra uppmärksam på.

Vi ger exempel på tillstånd som vi fått snabba positiva resultat på. De som kommer på det öppna huset får också möjlighet att prata med välutbildade erfarna klassiska homeopater om sina eventuella besvär och kan fråga oss om behandling.

Det som är extra bra med HomeopatiAkuten är att vi redan vid första besöket kan göra en bedömning av om patienten kan behöva en behandling för sina kroniska besvär och patienten kan boka tid med en välutbildad klassisk homeopat.

Idag pågår det riktigt spännande forskning som visar att homeopatiska läkemedel handlar om nanopartiklar. Vi som är verksamma vet ju att homeopati har använts i över 200 år och ATT den fungerar. Nu jobbar forskare på att få fram förklaringsmodeller till HUR den fungerar, förklarar Päivi Barsk.

Se till exempel intervjuer på  www.sakh.se under rubriken Forskning.

Passa på, kom till Krukmakargatan 3, Salve hälsocenter.

Här har HomeopatiAkuten öppet hus LÖRDAGEN DEN 17 OKT kl 14.00

Du får reda på hur du kan bli kvitt ont i magen och urinvägsinfektioner för gott!

.

.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.