Efter behandling med homeopati orkar Mary försörja sin familj igen

0
666

Efter makens död för åtta år sedan, blev Mary sjuk och det visade sig att hon var HIV-positiv

Jeremy och Camilla Sherr och volontärer hjälper hundratals HIV och AIDS-sjuka människor i Tanzania, varje år. De får homeopatisk behandling som ”ett komplement till ARV-behandlingen” och resultatet är lysande. Från att vara trötta och sjuka och lida av biverkningar från ARV-medicinen, tillfrisknar de och får livet tillbaka.

Mary ville bara dö, men efter homeopatisk behandling orkar hon återigen odla sin jord och försörja sin familj.

Mary började med ARV-behandling 2006 men efter tre års behandling hade, CD4, en sorts vita blodkroppar sjunkit till 183. Friska personer har normalt CD4: 500-1500. Efter att Maria började homeopatisk behandling 2009, har hennes CD4 stigit till 506 och hennes smärtsamma och jobbiga symtomen har försvunnit. Hon har kunnat återgå till att bruka sina åkrar, försörja sin familj och skicka barnen till skolan.

Trots att Mary fortfarande är HIV-positiv, säger hon:
-Förut kände jag mig trött och min kropp var så svag att jag inte kunde arbeta på min gård. Jag ville dö. Sedan jag börjat med homeopati, är allt tillbaka till det normala. Jag känner mig glad och jag tror på livet igen.

Läs mer om Marys story och se ett videoklipp här

Se mer om Jeremy och Camilla Sherrs arbete här: Five years in Africa

Marina Szöges

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.