Jens Jerndal om paradigmskifte och elektromagnetism i framtidens medicin

2
1432

 

Jens-Jerndal-2014Jens Jerndal menar att vi snart kommer till ett nytt paradigm där hälsovården kommer att präglas av helhetssyn. Då man är medveten om energiernas betydelse och att kroppen och dess celler kommunicerar med inre och yttre elektromagnetism.

Läs direkt resten av artikeln på NewsVoice, eller läs först utdrag, här nedan, som väldigt väl beskriver, var homeopati och övrig energimedicin arbetar. Jens Jerndal inkluderar all fungerande terapi i begreppet ”holistisk medicin” som enligt honom är framtiden. En framtid som egentligen redan borde vara här.

Holistisk medicin söker undanröja de djupaste orsakerna till varje sjukdom

Det stora vetenskapliga genombrottet kommer när man äntligen inser att det inte är de fysiska generna eller DNA som är mekaniska bärare av instruktioner för uppbyggnad och funktion av celler och organ”

”I stället handlar det om elektromagnetiskt kodad programvara i form av medfödda informationsbärande energifält, som utgör matriserna för både DNA-molekylen och de fysiska cellerna och organen. Och det innebär bland annat att det inte är genetiken, utan epigenetiken, som är det viktiga utvecklingsområdet framöver”

”Nyckeln till en mänskligare, effektivare och billigare hälsovård i framtiden finner vi i ”den osynliga verkligheten” som består av information och energi, samt medvetenhet och avsikt. Det handlar å ena sidan om en ekologisk och holografisk helhetssyn av människan, å andra sidan om energifrekvenser och resonansfenomen, och slutligen om det intima samspelet mellan det fysiska, det mentala, det emotionella och det andliga” Läs mer NewsVoice

Läs också Homeopati och framtidens medicin, av Jens Jerndal.

 

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.