Individens rätt att ta hand om sin hälsa är okränkbar och går före lag

4
932

HÄLSA FÖRE LAG

Samtidigt som svenska myndigheter ger kostråd som sänker folkhälsan och godkänner läkemedel som ger allvarliga biverkningar, arbetar de fram regler som ska ”skydda” oss från kosttillskott, homeopati och andra botande terapier. Men nu börjar det mullra i stugorna, människor inser att något är fel. 
Whilde Bild 5 (1)
– Är traditionell media oberoende? frågar sig Stefan Whilde, författare till boken; Hälsa före Lag.

Stefan Whildes nyutgivna bok, i utökad upplaga ”Hälsa före Lag”,  kan läsas av alla som misstänker att sanningen är annorlunda, än vad som står att läsa i våra tidningar och kan ses på TV. Whilde undrar ”Varför blir allt fler svenska studenter på högskola och universitet deprimerade? Och är feber ett tecken på sjukdom eller tecken på hälsa? Hur skyddar vi oss mot vinterkräksjuka, fästingbett och mässling på naturligt sätt? Och är traditionell media oberoende och är modern vetenskap en religion?

bok hälsaförelagI ”Hälsa före lag” poängterar Stefan Whilde att individen har rätt att fatta egna beslut om sin egen hälsa, att den är okränkbar. Boken innehåller 505 paragrafer och i paragraf 37 skriver han; ”Individens rätt att fatta alla beslut om sin egen hälsa är okränkbar. Om individens beslut inte sammanfaller med svensk lagstiftning har individen rätt att bryta mot lagen” 

I boken finns också ett kapitel som berättar om Samuel Hahnemann, om prövningar och hur det gick till när Hahnemann upptäckte att, liknande kan med liknande botas.

Den som vill läsa boken kan beställa den på: Whildeanska@notisforlag.se eller köpas/beställas i bokhandeln.

Se också gärna videoklipp där Stefan berättar om boken.

 

 

4 KOMMENTARER

  1. Absolut. Vi har gett staten rätt att vara den enda instans som får använda våld mot invånare,,men så länge vi inte skadar eller drabbar andra ska staten hålla sig fan så lugn. Inga egna påhitt. Glöm inte att ni är folkvalda och ska verkställa folkets beslut. Inte köra över folket pga kapitalet..

  2. Hittar inget ISBN – jag har betällt den ändå hos mitt bibliotek.

    Fantastiskt bra jobbat Stefan, glastaket rasar snart in.

  3. Tja, är det då ok att förstöra sin egen hälsa? Är rökning ok även rökarens medicinska kostnad drabbar andra samhälleliga verksamheter hår (eller ska vi helt enkelt strunta i att hjälpa de som förstör för sig själva)? Har imin samhöllet ett ansvar att granska och kvalitetsmärka läkemedel, därigenom främja en god folkhälsa?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.