Inbjudan till internationell alternativmedicinsk Kongress 11 – 13 mars 2016 i Göteborg

0
744
Skärmavbild 2016-02-12 kl. 19.30.53

Föreläsare

Peter FisherDr. Peter Fisher – England

Förmiddagen: Forskning uppdelat i tre faser, grund-, biologisk-, och klinisk forskning. Fisher går bl.a. igenom granskning av frågor som rör i hög grad utspädda läkemedel, inklusive begrepp som är relevanta och relaterade till homeopati samt hormesis och nanopartiklar. Eftermiddagen blir lite mer praktiskt där Dr. Fisher pratar om sina erfarenheter och kunskaper i homeopati för reumatologi och muskel- & skelett sjukdomar. Dr. Peter Fisher är forskningschef och överläkare vid Royal London Hospital för integrativ medicin (RLHIM), en del av University College London Hospitals NHS Foundation Trust och Europas största offentliga center för integrativ medicin. Han är också läkare Hennes Majestät Drottning Elizabeth II.

Dr Klaus KüstenmannDr. Klaus Küstermann M.A. – Tyskland

Förgiftning och avgiftning. Vilka faktorer bidrar till att kroppen blir förgiftad?
Dr. Küstermann kommer att fördjupa sig i ämnet om utrensning och ser vad olika terapier har för betydelse och framgång. Dr.Klaus Kustermann är praktiserande specialistläkare i allmänmedicin och behandlare med naturläkemedel sedan 36 år tillbaka. Förutom sin läkarutbildning har han magisterexamen i komplementärmedicin. Dr. Küstermann har varit utbildnings direktör på Biologische Heilmittel Heel, samt ordförande för International Society for Biological Medizin.

evangelosEvangelos Andreopoulos – Sverige

Ett holistiskt sätt att förebygga och behandla elakartade sjukdomar. Vi kommer att gå till grunden med vad det är som orsakar cancer, hur den utvecklas i kroppen, hur den sprider sig och hur den behandlas inom skolmedicin enligt nuvarande forskning och kunskap. Hur är vårt förhållningssätt till patienterna som söker alternativ vård? Evangelos Andreopoulos är klassisk homeopat som driver egen praktik sedan 30 år tillbaka. Han har varit lärare i homeopati i flera år och är själv utbildad i bl.a. Grekland och Tyskland. På sistone har Evangelos studerat miljögifternas inverkan på människokroppen och hälsotillstånd.

Robert UittoRobert Uitto – Sverige

Stress, press, krav och utbrändhet, vad är homeopatens betydelse i sammanhanget? Socialstyrelsen beräknar att ca 3 miljoner svenskar lider av någon form av psykisk nedstämdhet. Forskning visar dock att alternativa behandlingsmetoder är effektiva mot depression. Robert Uitto är homeopat sedan 25 år och har bedrivit mottagning i både Stockholm och i Östersund. Han är engagerad i EU-frågor, bl.a. homeopatins ställning inom EU. Robert kommer även att ha rollen som moderator för helgens kongress.

Anmälningsinfo

I kongressavgiften ingår: Helgens föreläsningar, lunch, fika och kaffe samt lördagkvällens tre rätters middag med underhållning.

Kongressavgift: 1775 kr Bg 5268-6805

Rumsbokning: kontakta Hotel Riverton
telefon: 031 750 10 40 ange bokningskod: 1177954.

Mail till DCG: kristina.pedersen@dcg.se

Välkommen!

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.