Njurproblem och homeopati

0
760

Patient från homeopat Gunnar Jansson, berättar att hon blev fri från handeksem och njurproblem tack vare homeopatisk behandling.

Njurproblem, Blodförgiftning och eksem

Jag är en tjej på 57 år. För 10 år sedan besökte jag Gunnar Jansson för ett handeksem som varat i ca 15 år, med blodförgiftning, sjukhusvistelse och sjukskrivning som följd.

Vad eksemet berodde på blev aldrig klarlagt. Gunnar berättade att det skulle ta lite tid för kroppen att återställa balansen och med lite hjälp så skulle det säkert ordna sig. Det tog 4 månadet att bli fri från både eksem och njurproblem. Mitt eksem har sedan dess varit borta och jag har heller inte haft några problem med urinvägarna sedan dess. Jag är mycket glad och tacksam för att få komma till Gunnar, som jag känner stort förtroende för.
Kerstin Malmqvist

Läs också om: Kidney stones and Homeopathy

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.