Homeopati botar värk, barnlöshet och vaccinskador i Norrköping

4
806

 

Gunnar JHelgen har tillbringats på Arbetetsmuseum i Norrköping där Gunnar Jansson återigen visade oss ett urval av sitt intressanta arbete. Kul att så många kom i år, det är alltid trevligt att få ett tillfälle att möta kollegor från hela landet.

Inriktningen detta år var mycket på psykiatriska diagnoser som Asperger, Autism och ADHD. Flera fall visade sig vara klara fall av vaccinationsskador. Man kan bara önska en annan debatt i Sverige kring det nationella vaccinationsprogrammet. Att varje förälder, istället för att följa strömmen, noga överväger för och nackdelar. Och att vi innan beslutet får ta del av objektiv information vilka risker vi faktiskt utsätter våra barn för, när vi vaccinerar dem.

Jag minns en gång när jag sade till Gunnar ”jag vet inte om jag vågar avstå vaccin”, då fick jag till svar ”jag skulle istället fråga mig om jag vågar vaccinera”. Sedan dess har jag läst spaltmeter med information och blir mer och mer upprörd att debatten är helt obefintlig i media och att vaccinationer fortfarande ses som så positivt och självklart.

Några patientfall som vi fick ta del av:

Värk: En ung vuxen med fleråriga besvär av värk i hälsenor, axlar och händer. Mängder av utredningar har inte givit något resultat och en operation av senorna i handen har inte heller förbättrat personens tillstånd. Efter två homeopatiska behandlingar känner sig patienten så mycket bättre. Värken är i stort sätt borta, sömnen är bättre och han känner sig allmänt gladare och mer energifylld.

Barnlöshet: En kvinna som önskar bli gravid. Har försökt i 2 år utan resultat. Efter 6 månaders behandling är hon gravid! Mensen ändrade sig markant under behandlingen och trots att tidigare utredningar visat att båda parter är friska, så var det uppenbarligen någon obalans i hennes menscykel som orsakat steriliteten.

Yrsel: En äldre man med svår yrsel förknippad med hörselnedsättning, har inga yrselattacker kvar efter en behandling.

Multisjuk: En ung vuxen som jag skulle kalla multisjuk, med konstant smärta i nacke/axlar, tål ingen ansträngning alls, t o m att skriva med en penna orsakar smärta, kan inte gå längre sträckor utan att få ont i höfterna, blåsor på händer och fötter och mer eller mindre konstant feber. Han har också varit mobbad och har haft svårt för att komma in i en grupp. Hans tillstånd orsakade så mycket smärta både fysiskt och psykiskt och jag kände spontant att det är fruktansvärt att en sådan ung människa måste må så dåligt. Efter två uppföljningar ser vi en helt annan människa. Värken är totalt sätt mycket bättre, gladare, sömnen är förbättrad, allmänt piggare och tacklar vardagen på ett helt annat sätt. Tidigare kände han sig utanför och som om andra var emot honom, kommentaren under uppföljningen var ”Jag uppskattar att jag är annorlunda och inte som alla andra”. Jag kan bara undra vad som hänt med denna medmänniska om han inte fått hjälp av homeopatin? Ett ypperligt exempel på att homeopatin behandlar hela människan, tar hänsyn till både psykiska och fysiska besvär och när organismen hamnar i balans ser vi livet på ett annat sätt.

Gunnar 2
Gunnar Jansson går från klarhet till klarhet

Vaccinationsskada: Ett fall av vaccinationsskada såg vi hos en yngling som efter svininfluensasprutan drabbades av kraftig viktminskning, sömnsvårig-heter och pollenallergi. På bara en behandling kände sig personen ”jättebra”. Piggare, äter mer, sover bättre och har inte behövt medicinera något mot sin allergi. På köpet har personen dragit ner på sitt datorspelande och söker sig mer mot umgänge med kompisar.

Sexuella övergrepp: Ett fall med sexuella övergrepp och den skam som så ofta förknippats med det. Personen hade gått många, många år av terapi för att komma över det, men med fortsatta problem. Här fick vi se vad tre stycken homeopatiska behandlingar, som verkligen griper tag i problemen från grunden, kan göra för en människa. Vi fick även se en uppföljning två år senare, där patienten själv berättar om en avesvärd förbättring och att både social fobi och skam är så mycket mindre. Även en del fysiska åkommor är nu helt borta.

Vilken fantastisk behandlingsform vi sitter med! När så många som 100 miljoner människor bara i Europa använder sig av homeopati (mer än 13% av Europas befolkning) så är det så förvånande att det är så pass okänt som det är i Sverige! Vi måste alla hjälpas åt att sprida dess budskap, så mycket det bara går, för detta är för bra för att bara utnyttjas av ett fåtal.

Text: Cecilia Strid Pettersson, kursdeltagare på Gunnar Jansson videokurs 14 – 16 november 2014

4 KOMMENTARER

 1. Tack för intressant rapport. Alltid lika trevligt att läsa om homeopatins fördelar.
  Jag går på årlig kontroll hos min specialist för olika blodprover etc och han är ständigt förvånad över hur bra jag mår (utan sjuk’vårdens’ medikamenter!) trots att jag lever med SLE. I början av december ska jag till min homeopat (går 1-2ggr/år numera) för en check-up ..can’t wait! 🙂

 2. Dessa seminarium som arangeras av Gunnar och Ing-Britt Jansson är av världsklass .
  Hur många av alla homeopaterna i sverige har videoupptagningar på sjuka människor som man med egna ögon får följa till bot ? Alla nu praktiserande homeopater även de som använder komplexmedel, pendlar , irisdiagnostik , healing , muskeltest mm mm
  uppmanar jag att anmäla sig till nästa utbildning för att där få en djupare förståelse av
  vad homeopatin är för något och framför allt …..vad den kan åstadkomma !!
  info finns på http://www.nakh.net

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.