Homeopati hjälper mot flygrädsla

3
799
För den som känner rädsla när det är dags att dlyga, har ett antal bra homeopatiska medel att välja mellan, för att göra resan mer behaglig.
Artikel från Homeopathy blog

flygplanMedlen som listas upp är, är exempel på medel som kan fungera mot flygrädsla: Aconitum, Argentum-nitricum, Arsenicum, Gelsenium och Nux-vomica. Flygrädsla är gemensam nämnare, men sedan tillkommer andra specifika symptom som urskiljer rätt medel. Som t.ex. har personen diarré, är rastlös, är musklerna svaga i benen eller tror han/hon att döden väntar osv….

För att läsa mer, läs resten på Homeopathy Blog

 

3 KOMMENTARER

 1. Tror säkert det kan hjälpa, men knappast bättre än placebo.

  Om tanken här är att man ska självmedicinera sin flygrädsla genom att helt enkelt köpa något av rekommenderade, så skulle det gå utmärkt att göra en randomiserad och dubbelblindad studie av det hela..

 2. Det är inte rätt att gå ut med tips på olika medel, som ovan, när det kan vara ett helt annat som hjälper. Jag fick inget av ovanstående medel och mår nu jättebra och trivs med flygningarna. Det är ALLTID en individuell prövning som gäller för att finna det optimala homeopatiska medel som skall ges till den behövande patienten. Det gäller ALLA åkommor.

  • Hej I-B
   Ja du har rätt. När jag skrev i blänkaren och länkade till artikeln på Homeopathy blog, så var det meningen att man skulle förstå, att det alltid är individuellt vilka medel som kan passa. Att det bara var exempel på medel som kan fungera. Jag har nu förtydligat i texten och skrivit till att dessa homeopatiska medel bara är exempel.

   För övrigt står det redan i texten att medlen måste differentieras med olika exempel på symptom, som skiljer ut vilket som passar individuellt. Det ger ju en bild av att man ändå inte kan ge vilket medel som helst, utan man måste ta med i analysen även andra tecken och symptom vid val av rätt homeopatiskt medel.

   Dessutom rekommenderas att klicka vidare till artikeln på Homeopathy blog, där står klart och tydligt att dessa medel bara är exempel på homeopati som kan hjälpa mot flygrädsla.

   Hälsningar
   Eva-Marina Szöges

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.