Homeopati och C-vitamin kan bota vaccinskador

27
1280

Artikel från Vaccin.me där homeopat Gunilla Birkestad berättar att hon med framgång använder en kombination av homeopati och C-vitamin, när hon hjälper vaccinskadade människor och djur.

C-vitaminer i tjusig förpackning

 

Svininfluensavaccinet

Bland annat berättar hon om en pojke som fick febertoppar flera gånger i veckan efter vaccinet. Han hade ont i magen och plågades av mardrömmar och huvudvärk, var blek och hängig. Efter homeopati och C-vitamin blev han frisk igen.

Att homeopati kan hjälpa mot vaccinskador är välkänt i homeopatikretsar. Och jag önskar också att denna kunskap kunde spridas mer ut till folket. Det är synd att inte fler som har ett vaccinskadat barn eller själv är vaccinskadad provar homeopati. De har allt att vinna och ingenting att förlora.
Läs mer på: Vaccin.me

27 KOMMENTARER

  • Artikeln finns på sajten vaccin.me och är skriven av en homeopat. Med tanke på att det är ganska många barn och även vuxna som fått problem efter svinininfluensavaccinet så anser jag att vi ska ta vara på möjligheten att bota vaccinskador med homeopati, sedan om det är anekdotisk bevisföring eller inte, spelar ingen roll. För huvudsaken är att pojken blev frisk, eller hur?

   • Det är väl klart att det spelar roll. Om man hade blivit frisk av evidensbaserad medicin men ratar det till förmån för homeopati, så kan det vara farligt. T.ex Steve Jobs ratade ju den konventionella sjukvården till förmån för homeopati. Och vi vet ju hur det gick.

    Anekdoter är dessutom oftast bara en persons synvinkel. Vi vet inte ens om detta har hänt. Kanske dags för lite källkritik innan du publicerar saker?

    • Steve Hobs, använde inte homeopati vad jag vet. Var någonstans kan man läsa att han använde homeopatiska läkemedel, vänligen ge mig källhänvisning.

     Steve Jobs nekade att operera sig och gick på specialdiet och det var hans eget val. Att belasta homeopatin för hans död är inte korrekt. Du uppmanar mig att göra källkritik, men hur muycket har du själv gjort på ditt påstående att Jobs dog av att han använde homeopati. Ofta läser ju skeptiker mest bara det som andra skeptiker har producerat och ni får ofta en väldigt skev uppfattning om vad som har hänt.

    • C.S
     Det märks att du inte har läst självbiografin om Steve Jobs liv. Han gick visserligen på en specialdiet precis som Marina säger. Att bara tro att han inte behandlades av ”vanliga” läkare visar bara på okunskap. I början av sjukdomen så behandlades han av ett läkarlag från Stanford som inte lyckades därefter så gjorde han en levertransplantation som visserligen lyckades men som inte hejdade cancern. Därefter så ändrades behandlingen och på sidan 613 i självbiografin så står det så här ”Han var en av de första tjugo patienterna i världen som fått både cancertumörernas och sin egen normala DNA kartlagd. Det var ett arbete som vid tillfället kostade över 100 000 dollar.” På sidan 614 så beskrivs hur han behandlas med den specifika molekylärterapin som den kallas av ett gemensamt team från Stanford, John Hopkins och Broad-institutet på MIT och Harvard. Så han behandlades ju uppenbarligen av ”experter” på konventionellt medicin och inte av några andra. Och vi vet ju tyvärr hur illa det gick för Steve Jobs. Han kanske hade klarat sig bättre om han hade använt sig av homeopati istället för den konventionella vården.

     C.S du får gärna tala om för mig var du har fått dina uppgifter om att Steve Jobs ratade den konventionella sjukvården till förmån för homeopati.

   • Det kan mycket väl vara så att pojken var inbillat sjuk (suggestion från föräldrars vaccin-skräck) och därpå inbillat frisk (suggestion från samma föräldrars brist på kritiskt tänkande avseende icke evidensbaserad behandling). Dvs, man ’botar’ ingenting med ingenting samtidigt som behandlaren gör sig en hacka.

    Är det här fel? Tja, döm själva.

    • Thomas Olsson. Inser du själv hur dumt det där låter: Pojken var inbillningssjuk för att hans mamma och pappa som har vaccinskräck har inbillat honom att han nu har blivit sjuk efter svininfluensavaccinet. Sedan kommer homeopaten, som bara är ute efter att tjäna pengar, i jämförelse med skolmedicinen och läkemedelsindustrin som enbart har ädelt syfte och absolut inte vill tjäna pengar, förbi och inbillar pojken att han inte alls är sjuk utan egentligen frisk. Och pojken blir frisk igen och alla blir nöjda och glada. Även homeopaten blev väldigt glad för hon ”gjorde sig en hacka”

     Sedan för övrigt undrar jag var ni skeptiker fått vanföreställningen ifrån att homeopater tjänar så himla mycket pengar som ni tycks tro. Berätta hur det gick till, när ni fick den idén inplanterad i huvudet.

 1. Det är bara det att man inte nödvändigtvis är ”vaccinskadad” bara för att man tror det. Om något inträffar efter något annat betyder det inte att det har ett samband, annat än tidsföljden.
  Jag tror att ju mer vaccinskräckspropaganda som sprids (bl.a. här), desto värre blir det för vår totala folkhälsa. Det är mycket synd.

 2. Kerstin: du skriver: ”desto värre blir det för vår totala folkhälsa. Det är mycket synd”. Var finns de bevis att vår folkhälsa förbättrats pga vaccineringar? Det finns däremot många böcker och forskning på att vår folkhälsa berodde på vår civilications förbättrningar. jag behöver väl inte skriva vad för förbättringar. Alla barnsjukdomar var så gott som utdöda liksom sharlakansfeber var utan vaccineringar. När dessa sedan kom i gång ordentligt på 60 och 70-talen då ökade barnsjukdomarna, och nya kom till som ADHD och Asperger. Vacciner har bara förslöat och skadat barnens immunförsvar. Vaccinerna kan barnen vara utan det finns det forskning och studier som bevisar.

  • Kjell Holmsten,

   Vill du testa den hårda vägen, alltså genom att vi avbryter alla vaccinationer överallt?

   Skulle du kunna tänka dig att ovaccinerad resa till något ställe där det förekommer smittsamma epidemier som det finns vaccin mot?

   Det finns länder som alldeles nyss har börjat få samma skydd som oss i de rikare länderna i form av vaccin, titta på dessa länder och deras sjukdomshistorik.

   Sverige, Storbritannien och Japan ska ha slutat med vaccin mot kikhosta på 70-talet på grund av en anitvaccinationsrörelse, och detta orsakade en hel del dödsfall.
   http://vaccininfo.wordpress.com/2012/02/11/sverige-och-kikhostan/

   http://mobil.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article16088686.ab?partner=wwwredirect

   Jag förstår verkligen inte detta motstånd mot vaccin. Varifrån kommer detta hat och vilken uppgift fyller det?

   • Kerstin

    Det finns en hel uppsjö av böcker om vaccinationer och skador.
    Boken ”Vaccinationer – fördelar och nackdelar” av Jackie Swartz innehåller statistik från ”Allmän hälso- och sjukvård” #Svensk epidemistatistik” ”Tjänstelälarrapporten” ”Epid. avd SBL. #Dödsorsaksregistret” Statistiska centralbyrån och Socialstyrelsen. Läser man statistiken så ser man snabbt att vaccinationernas betydelse för minskningen av sjukdomar är starkt överdriven och ibland även en ren lögn.
    Boken ”Beteendestörningar i barndomen” av Viera Schreibner tar upp just beteendestörningar i barndomen och sambandet med vaccin och forskningen som finns kring det.
    Att viss forskning är akademiskt ”bannlyst” innebär inte automatiskt att den inte finns.
    Det finns tusentals personer i vårt land som inte är vaccinerade och så har det varit i årtionden. Trots det så har vi inga epidemier, kanske beror det istället på att vi har bättre livsmiljö i form av mat, vatten, sanitet osv. jämfört med fattiga länder där invånarna svälter, har inte rent vatten och en sanitet som skulle kunna få vem som helst dödssjuk.
    Ett exempel är Kina som inte hade några som helst västerländska mediciner före 1972 då Nixon besökte Kina. Trots att de inte hade några som helst västerländska mediciner, vilket inkluderar vacciner, så har det inte utbrutit några epidemier där.
    Som jag ser det så är vacciner överskattade, och tack vare en smart läkemedelsindustri så har vi blivit itryckta halvsanningar och ibland även lögner av läkemedelsbolagen.
    Det är beklagligt att så många kan bli så lurade av så få. Men med rätt reklam och marknadsföring kan man tydligen både lura i folk vad som helst och sälja vad som helst.

   • Kerstin: Jag har aldrig vaccinerat mig och mina barn. Och vi är idag alla friska förutom att vi jag och mina 2 döttrar under 90-talet fick kikhosta, smittade av en skolkamrat som var nyvaccinerad mot kikhosta. Jag har själv haft kikhosta när jag var 3 månader gammal – Men åkte på det igen som 45 + åring. Kommer tyvärr inte ihåg vilket år det var exakt. Jag hostade krampaktigt i 5 dagar som ovaccinerad. När jag hade kikhostan som bebis vakade min mor och far dygnet runt. Mina döttrar fick kikhostan som de smittats av från en som var vaccinerad, de var sjuka sammanlagt 3 veckor. I sammband med detta (alltså den smittande pojken som var vaccinerad. Han fick också svår kikhosta och var sjuk nästan hela vårterminen. Hans mamma ådrog sig svår lunginflammation och dog samma år?) uppmärksammade jag skolan om kikhostavaccinet att de skulle varna föräldrarna att inte vaccinera sina barn. INGEN AV BARNEN I DEN SKOLAN FICK NÅGON KIKHOSTA de närmsta åren jag var klassförälder. Kikhostavaccineringarna stoppades nämligen samma år. Ingen journalist ville ta i denna ”mystiska” epedimi. Vad mer är att det är en myt att vi riskerar att smittas om vi åker utomlands. Jag har varit i Peru ovaccinerad (Gula febern härjar där bland undernärda och övervaccinerade barn och föräldrar + Malaria och andra sällsynta febersjukdomar som det inte finns några vacciner mot) Konstig att just vacciner mot Gula febern finns men inte mot Malaria? Varför är det mest fattiga barn och föräldrar som blir sjuka och dör i dessa svåra sjukdomar – Den enkla anledningen är ju att deras immunförsvar är dysfunktionellt pga näringsbrist, dålig hygien, dåliga bostäder, sämre födotillgång, sämre sjukvård som akut-vård-medicinering osv. Varför tror du att ingen idag får sharlakansfeber, utan att det någonsin funnits något vaccin. Har du ett bra svar på det, eller har du bara mer anklagelser och okunskap att komma med.

 3. Det är helt makalöst hur skeptiker kan vrida och vända på allt för att försöka få det att se trovärdigt ut för allmänheten, man kan undra vad som driver dem till det egentligen?

  Jag undrar vad ”Thomas Olsson” själv skulle göra om han fick en vaccinskada? Men det finns ju inga vaccinskador, allt är ju bara inbillning, tänk att jag glömde bort det…

  • Janne,

   >”Jag undrar vad ”Thomas Olsson” själv skulle göra om han fick en vaccinskada? Men det finns ju inga vaccinskador, allt är ju bara inbillning, tänk att jag glömde bort det…”

   Jag har inte sett någon påstå att det inte förekommer några ”vaccinskador” (fast det är nog biverkningar du menar), men det har tydligen du. Kan du vara vänlig och visa vem som påstått detta och var? Tack på förhand.

   Jag undrar vad de som valde att inte vaccinera sig skulle göra om de t.ex. inte överlevde när de blev smittade av den sjukdom de avstod (eller inte hade möjlighet) att vaccinera sig mot. Fast vänta lite nu ………..

  • Janne får nog precisera lite? Vilken ”vaccinskada” pratar du om? Det som driver mig är övertygelsen om att forskning och framsteg är bättre än skrock och religion.

   Här har Janne en annan uppfattning?!

   • Det är allmänt känt inom sjuk och hälsovården att de allra flesta skeptiker är lobbyister som drivs av en sak ”betalning”. Ett sätt att leva…..
    Forskare/läkare vet hur forskning går till och att det inte finns några givna regler för hur denna skall utföras. Men valet är fritt om man vill tro på seriös forskning eller läkemedelstillverkarnas spökskrivare.
    Oenighet och skitsnack på bloggar kommer definitivt inte att leda till de förändringar som lagmässigt måste göras för alla människors hälsa och säkerhet.
    Den som väljer vaccin har gjort sitt val och jag förstår inte varför vederbörande måste gå ut och tala om för andra vad de skall välja.

    • Pia!

     1. Jag är inte medlem i någon skeptikerförening, och kallar mig inte ”skeptiker”.

     2. Kan du möjligen nämna EN skeptiker som som får pengar av läkemedelsindustrin mot att denne bedriver lobbyverksamhet mot alternativmedicin? Det borde vara enkelt mot bakgrund av att ”det är allmänt känt inom sjuk och hälsovården … ”?!

     3. Visst ska man fritt få välja vilken sorts behandling man vill genomgå. Så är inte fallet om valet grundar sig på felaktig information. I det fallet fråntar man individen den rätten.

     Gör inte det.

 4. De som inte överlevde hade inbillat sig att ingenting är allting, enligt ”skeptiker syntesen” Sedan lämnade de jorden och gick in i verkligheten. Tack ni dödens såningsmän, som gör livet värt att inte leva.

 5. @ Kerstin
  Du är precis lika hopplös som du varit tidigare, det är mycket tragiskt att du inte förstår bättre än du gör, men läser man bara subjektiv information från vaccintroende källor och vaccintillverkare så kan ju svaren inte heller bli annorlunda.
  Ta en titt ut i verkligheten och läs lite objektiv information från http://www.vaccin.me samt från människor som blivit vaccinskadade så ändrar du kanske kanske uppfattning.

  Om du inte läste inlägget som han som kallar sig för Thomas Olsson så gör då det igen, där skriver han ”Det kan mycket väl vara så att pojken var inbillat sjuk”, vilket innebär att han menar att det inte finns några vaccinskador utan att det bara troligen var inbillning om man läser mellan raderna, vilket du troligen inte har gjort.

  Återigen… Var har du bevisen för att vaccin skulle kunna skydda mot någon sjukdom??? Det finns däremot hur mycket bevis som helst för ATT man löper stor risk för att BLI sjuk av vaccin om man läser objektiv information!
  Ta och väx upp och kliv ut ur din skyddade verkstad Kerstin!

 6. Vilken tur att vi lever i ett fritt demokratiskt land där vi har rätt att själva välja vilken metod vi vill använda för att reducera de skador som eventuellt inträffar vid en vaccinering.
  Det finns inget vaccin, inte heller något läkemedel som inte har några biverkningar alls. Den så kallade evidensbaserade bevisningen och dito beslut tages enligt mottot nytta eller risk.
  Låt oss säga att ett nytt vaccin sägs rädda 20.000 människoliv samtidigt som ansvariga är medvetna om att cirka 200 människor kan ådraga sig en allvarlig neurologisk skada. 20.000 nytta jämförs med 200 risk. Kontentan blir nyttan överstiger/överväger riskerna och man beslutar sig för att vaccinera.
  Om man har problem med detta tillvägagångssätt så kan man kontakta Socialstyrelsen samt Läkemedelsverket för vidare utlägg och information.

  Att hålla på och dravla med lobbyistsnacket när det gäller individer som uppenbart ådragit sig en vaccinskada är helt horribelt. Får ni lobbyister extra betalt för att ni försöker stoppa drabbade familjer ifrån att söka bot och läkning utsidan den befintliga hälso och sjukvården som idag inte har några alternativ att erbjuda….
  Skäms på er!

 7. Jag tycker negativa ’tjatmånsar’ kan skapa sig en egen ’vetenskaplig’ hemsida och fortsätta sitt ’tjatande’ där. Vi som är intresserade av att leva rent och naturligt, utan gifter, har inget intresse längre av ert evinnerliga ’tjatande’ – heard it all before. Jag och många med mig kommer inte att ändra åsikt – p g a mångårig personlig erfarenhet av de läkemetoder vi har valt – av egen FRI VILJA. Det är demokrati! Let’s just agree to disagree ..eh.

  • Kloka ord. Ett rent leverne utan gifter med gamla beprövade homeopatmedel ifrån djur och växtrike åt dem som föredrar den livsfilosofin.
   Negativa tjatmånsar kan vaccinera sig och äta piller. Den dagen de behöver hjälp så finns det inte många som lyssnar.
   Men man kan ju undra varför de ödslar så mycket energi på att försöka förändra dem som tänker annorlunda… är de månne inte säkra på sitt val?

  • Jo då Kjell, jag har läst vad du skrivit men tyvärr kom inte all text med. Det skulle vara kommentarer ochfortsättning på Kjell H.
   Ber om ursäkt om jag sårade dina känslor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.