Homeopati botade Siws psoriasisartrit

0
1063

 

…………………”Du förstår vad fin du kommer att bli när det där är borta”
siw
Siw Björklund Förare, när det var som värst

Efter strul och stress i livet började det klia bakom öronen och efter en tid blommade det ut i psoriasis och stela leder. Strax före 50-årsålder fick Siw Björklund Förare diagnosen psoriasisartrit. Reumatologen gav injektioner och skrev ut mediciner som dämpade värken, och sedan också cellgifter och malariamedicin. Siw Björklund Förare tog det hon ordinerades.

Siw visste att homeopati fungerar, men hon visste också att man kan få förstförsämring, Därför avvaktade hon med homeopati till efter pensioneringen. Hon var ensamförsörjare till sitt yngsta barn och var tvungen att sträva på, men efter pensioneringen slutade hon ta alla medicner. Det gick bra i tre år, men sedan kom problemen tillbaka.

Nu var det dags för homeopatisk behandling och som förväntat blev det kraftiga förstförsmringar. Gunnar Jansson, Siws homeopat säger att ”det går att bota psoriasis. Men det är en utmaning för den behandlande homeopaten, och för patienten, som bör orka fullfölja”

Och orka fullfölja det fick Siw hjälp med av sin man, som gulligt sade till henne ”Du förstår vad fin du kommer att bli när det där är borta”. Och fin det blev hon. Läs gärna mer och se talande bilder på SAKHs hemsida >>>

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.