Hälsomöte Danmark 11 -14 augusti 2011

1
693

Hälsomöte Skanderborg, nära Aarhus Jyllands östkust.

Anders Sultan, Ion Silver skriver:

Hej!

Som du kanske vet så händer det allt mer märkligt inom området hälsa och andra områden just nu. EU:s kosttillskottsdirektiv förbjöd i januari 2010 ett fyrtiotal mineraler och spårämnen i kosttillskott. Däribland silver och svavel. I maj förbjöd man dessutom alla örtbaserade tillskott som bygger på indiska Ayurveda och traditionell kinesisk medicin (TCM). Allt detta gjorde man av ”säkehetsskäl”. Av konkurrensskäl – vore en mer korrekt beskrivning av situationen. Läkemedelsindustrin jobbar för en gångs skull med förebyggande åtgärder…

Kosttillskott dödar ingen, de är till och med säkrare än vanlig mat. Mediciner å andra sidan, dödar enbart i USA ca 200.000 personer varje år. Ändå är det just denna dödsbringande läkemedelsindustri som styr politikernas agerande inom hälsoområdet. Korruptionens högborg. Det måste bli ett slut på detta!

I USA har FDA börjat göra livet surt för kosttillskottshandeln genom att införa en rad nya regler. Man kräver bland annat att tillverkare ska ansöka om godkännande av de ämnen man använt och använder – för hela 14 år bakåt. Detta gäller bara om ämnet ifråga är ett naturligt förekommande ämne (vitamin t ex). Är ämnet ett syntetiskt sådant, då behöver man inte ansöka om något godkännande. Detta passar ju bra för Big Pharma, som naturligtvis ligger bakom och som nästan uteslutande bara använder syntetiska komponenter.

För att sprida lite ljus kring den rådande situationen och vad som komma skall, så arrangeras det ett möte i Danmark den 11-14 augusti i år. Under dagarna kommer olika ämnen inom området hälsa diskuteras, men även mycket annat kommer ventileras. Bland annat så kommer jag personligen vara på plats och berätta om kolloidalt silver. Vore roligt om just du kunde ansluta dig! Känner du någon som skulle kunna vara intresserad av att närvara, så vidarebefordra gärna mailet till honom eller henne!

Läs mer detaljer om mötet här

Har du Facebook, så kan du läsa om mötet och även anmäla dig här

Mötet hålls i Skanderborg, nära Aarhus på Jyllands östkust.

För att ta kontakt med arrangören Carol Coenca, så gå in på hennes sida här.

Carol vill helst ha in anmälningar om deltagande senast månadsskiftet juli-augusti,

Vänliga hälsningar,
Anders Sultan, Ion Silver

1 KOMMENTAR

  1. Jag ska verkligen försöka ta mig till Danmark 🙂 det är såå oerhört viktigt att alternativen får plats i vår värld, och att läkemedelsindustrin med sin starka lobbying, inte får större plats. Jag har länge haft tankar i den riktning som du anger angående läkemedelsindustrins framfart. Vi såg vad som hände med ”glucosamin”… mfl. För att inte tala om alla feldiagnoser och felbehandlade människor som dör och anhöriga som är helt utlämnade till läkarna. Alternativmedicinen måste ta plats och komma in på en reglerad/legitimerad nivå i vårt samhälle. Med vänlig hälsning! Lise-lott
    P.S Ion silver gör susen ibland.D.S

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.