Fårfarmare får bra resultat med homeopati

1
699

 

Fåruppfödaren Lester Pee, hade förra året stora problem med Schmallenberg-viruset. Under denna 12-månadersperiod dog mer än tjugo lamm för honom.

Men i början av året bestämde han sig för att ge fåren homeopatitisk behandling och sedan dess har djuren hållit sig friska.

”Hittills har vi inte drabbats av någonting. Eftersom det verkar fungera har jag rekommenderat det till en massa andra människor, för olika problem. Jag ser resultaten. Jag tror att många människor använder sig av metoder som denna men de berättar inte alltid. Men jag anser, att om det fungerar, så är det det som räknas. Läs mer

 

 

1 KOMMENTAR

 1. Så trevligt! 🙂 Detta behöver vi ser mer av på TV-nyheterna ..helst på bästa sändningstid!
  Det är inte bara får som skulle må bra av homeopatisk behandling, utan även kor, grisar och höns etc. (..för att inte tala om lantbrukarna själva!).

  Just nu pågår det, sorgligt nog, avliving (’culling’) av grävling i vissa områden i UK, vilket inte kommer att hjälpa, i kampen mot tuberkulos, i långa loppet. Som vanligt tänker myndigheterna kortsiktigt! De borde prova homeopati istället!!

  Dagens lantbruk (läs stordrift!) ’bäddar’ för sjukdom – både för djuren och inte minst för människorna som ska äta det som produceras. Djurens foder innehåller syntetiska ämnen och medicinerna (också syntetiska!) de behandlas med gör inte saken bättre – kemikalier hela vägen.
  Det är förstås läkemedelsföretagens samma gamla ’ideologi’ som styr – att djur såväl som människor ska medicineras ..från vaggan till graven! 🙁

  Hursomhelst är det en positiv nyhet att det finns en fårfarmare som vågar gå emot strömmen! 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.