En kort sammanfattning över homeopatins historia i USA

1
902

Homeopatin kom till USA 1825. Som mest fanns det 22 medicinska skolor med homeopatisk inriktning och mer än 100 homeopatiska sjukhus.

Homeopatin förlorade sin popularitet mitten på 1900 talet men efter 1970 blev homeopatin återigen populär och ökar nu mer och mer i USA.

Se bildspelet som visar homeopatins historia i USA. De flesta är gamla vykort samt medicinsk text från 1800-1900 talets början. Läs mer


1 KOMMENTAR

  1. Fantastiskt, tänk om det kunde bli likadant i Sverige med så många homeopatiska skolor och sjukhus. Våra sjukvårdsköer skulle minska drastiskt, folk skulle äntligen få en chans att bli genuint friska och vårt samhälle skulle spara en enorm massa pengar.
    Men Sverige är ju ett av de största U-länderna när det gäller att integrera alternativa behandlingsmetoder så det finns mycket att göra här för att få ordning på sjukvården. Det stora hindret för människors hälsa och landets välfärd är läkemedelsindustrin. Sen skolmedicinens intåg i Sverige finns knappt en enda genuint frisk människa kvar, sorgligt men sant. Det är dags och hög tid att vi börjar organisera oss mot dessa mörka makter!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.