Dr. Ann-Charlotte Stewart, f.d. vaccin- och cancerforskare föreläser om vaccin

0
879

Föreläsningstillfällen:

Borlänge, torsdagen den 27 september
Norrtälje, måndagen den 15 oktober 

Dr. Ann-Charlotte Stewart, f.d. vaccin- och cancerforskare, kommer till Borlänge Liljegården, Borganäsvägen 22 torsdagen 27 sep. 18.30 – 21.30 Inträde: 100kr

Vad är vacciner egentligen och behövs de?

Ja, vad är vaccin? Vad innehåller sprutorna och vad gör de med kroppen? Behöver vi vaccin? Hur fungerar vårt immunförsvar? Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar? Hur skyddar man sig bäst mot att virus, bakterier och andra mikroorganismer attackerar kroppen?

Vi rekommenderas att vaccinera oss från alla håll, inte minst statsmakterna, bland annat med HPV-vaccinet Gardasil för alla unga flickor, så småningom även pojkarna och även äldre kvinnor. HPV-virus misstänks orsaka livmoderhalscancer. Andra vacciner som rekommenderas är t.ex. Pandemrix mot svininfluensa, Borrelia/TBE, Hepatit-B och det allmänna barnvaccinationsprogrammet.

Ska man vaccinera eller inte? Vad händer om man inte gör det? Vad händer om man gör det? Vad finns det för risker med vacciner egentligen? Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln av all (des)information.

Välkommen till en lärorik föreläsning och öppen diskussion för dig som vill veta mer om vaccin och vaccinering. Det finns gott om tid för egna frågor.

Om Dr. Ann-Charlotte Stewart:

Dr. Ann-Charlotte Stewart är f.d. cancerforskare som var indragen i de initiala utvecklingsstadierna av det som idag blivit vaccinet Gardasil. Ann-Charlotte Stewart har en doktorsgrad i medicinsk genetik från Uppsala universitet där hon disputerade 1993. Därefter började hon sina postdoktorala studier vid The Cancer Center, University of New Mexico i Albuquerque, NM, USA där hon fortsatte med studier av papillomvirus, deras genetik och potentiella roll i cervixcancer.

Efter 18 månader på The Cancer Center avslutade hon, 1995, sin karriär som cancerforskare och har sedan dess ägnat sin tid åt många alternativa terapier för optimal hälsa och välmående. Sedan 2008 driver hon en egen verksamhet i Örebro som coach och föreläsare med välmående, helhet och harmoni i centrum.

Läs mer på www.dnjv.se/vaccin.php

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.