Den nya homeopatiskolan är praktiskt upplagd

0
1160
– Den nya internationella 3-åriga utbildningen är väldigt bra för att lära sig klassisk homeopati i grunden, säger Gunilla Ekström som snart gått det första året.

– Den nya internationella 3-åriga utbildningen är väldigt bra för att lära sig klassisk homeopati i grunden, säger Gunilla Ekström som snart gått det första året.
Januari 2019 startar nästa klass i den nya 3-åriga internationella utbildningen i klassisk homeopati som introducerats i Sverige.

Rob Willemse på Educational Center for Classical Homeopathy berättar att utbildningen är praktiskt upplagd.
– Vårt mål är att elever efter utbildningen kan försörja sig på att behandla patienter. Därför lär vi ut hur man ger en säker och effektiv homeopatisk behandling.
– Om du vill stärka människors hälsa med klassisk homeopati så passar vår utbildning dig. På relativt kort tid, tre år, lär du dig att agera på ett professionellt, praktiskt och effektivt sätt för att förbättra människors hälsa.
Enligt rektorn Rob Willemse är det skolans mål att elever ska kunna öppna framgångsrika homeopatiska mottagningar efter skolan.
– En välbesökt praktik är värdefull eftersom du kan hjälpa fler människor! När du har kunskap och har lärt dig att arbeta effektivt är det inte svårt att bygga en blomstrande praktik.

Distans, webinarer och klassträff

Utbildningen är 3-årig. Du läser hemma i egen takt och deltar i webinarier där du kan ställa frågor och få svar på sådant du vill veta mer om eller vill förstå bättre. En helg per termin träffas klassen. Träffarna sker i Norrköping. Du får individuell feed-back och handledning i de praktiska momenten.

Bra upplagd

De första eleverna som började studera i januari 2018 har snart gått ett år. Gunilla Ekström, ordförande i Klassiska Homeopaters yrkesförbund, KHY, går utbildningen för att få en uppfattning av hur den är.
– Utbildningen är strukturerad och väldigt bra upplagd. Är man ny inom homeopatin får man systematiskt lära sig mer och mer av det man behöver för att behandla patienter. Generellt håller den en hög kvalitet.

Komplettera med basmedicin

Utbildningen uppfyller kraven för medlemskap i yrkesförbundet KHY när det gäller homeopati. För att bli medlem behövs också basmedicin motsvarande 60 högskolepoäng.

För mer information på svenska: www.klassiskahomeopater.se
välj rubriken ”Utbilda dig”. Här finns fler intervjuer och artiklar.
Skolan websida: www.homeopathy.study Vill du anmäla dig? Fyll i ansökningsformuläret under rubriken ”Enroll here”.

/Admin

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.