Babben Larssons homeopatiska medicin förbjuden i Sverige

6
924
Ibland lönar det sig att läsa ganska ointressanta artiklar till slutet. För där, kan man hitta pärlan.

Artikel från sajten ”Hälsoliv”
Längst ner i artikeln efter Babben berättar att hon är sockerberoende. Hur hon tränar, vad hon äter och hur hon sover, står att hon brukar ta homeopatisk medicin när hon är förkyld. Hon reser också frågan varför den är förbjuden i Sverige?

”Jag äter en homeopat-medicin som är förbjuden i Sverige – jag vet faktiskt inte varför den inte är tillåten – men finns på apotek i Spanien, Frankrike och England. Den hjälper i alla fall mig…”

 

6 KOMMENTARER

  1. BRA! Babsan 🙂 Läkemedelsverkets personal är betald av BIG PHARMA! Därav alla förbud för verksamma och utan biverkningar homeopatiska medel och kosttillskott. Det SVIDER i BIG PHARMAS plånbok. De andra ländernas myndigheter är inte lika böjbara för BIG PHARMAS påtryckningar. Ena dagen sägs det att Kolloidalt Silver är verkningslöst. Andra dagen kan alla som dricker den blir BLÅ! Den är 2000 gånger RENARE än vårt dagliga dricksvatten. Används sedan 1970 i alla fartygs dricksvatten. NASA har den i dricksvattnet för astronauterna. Alla sjukhus använder den i sår omslag, plåster etc. Astrid Lindgrens Barnsjukhus använder den på brännskadade barn. Med förvånansvärt mycket bra resultat. Byt ut läkemedelsverkets ALL personal. Dom är köpta OCH indoktrinerade av BIG PHARMA! Tryck till BIG PHARMA i nån sketch som du är så duktig på.

    • Håll HÅÅÅRT för öronen, Josef: APPLÅÅÅDÅSKOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Det är av yttersta vikt att filk förstår varför homeopati, örtmediciner mm blir alltmer förbjudet i just landet Sverige. Vi har Big Pharma och skeptiker föreningen VoF som har infiltrerat landets alla maktstrukturer t.ex RIFO, och som är fiende till all form av alternativmedicin. Det pågår ett krig mellan Big Pharma och naturmedicinen och tyvärr är våra politiker okunniga och vad det verkar även ointresserade att ta reda på vad alternativmedicinen har att erbjuda, de har slagit dövörat till och lyssnar bara på Big Pharma och deras fotsoldater skeptikerna

  3. Ingen homeopatisk medicin är förbjuden i Sverige men precis som i övriga EU kräver vi dock att den ska ha försäljningstillstånd för att släppas ut på marknaden. Om tillverkaren inte har ansökt om försäljningstillstånd och på så sätt tar ansvar för sin produkt ska ju produkten inte heller säljas på marknaden.

    • Hej Exilapotekare! Har du gått i exil eftersom du inte känner till att Sverige inte godtagit art.16 som tillåter marknadsföringstillstånd för homeopatiska läkemedel med indikationer och potenser under D4! Raimo Heino

    • Det finns många Reckevegg som har funnits tidigare i Sverige men plockats bort. Förklara då varför man kan sälja några och inte alla?????!!!!!!!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.