Årsmöte Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati april 2013

8
857

 

Söndagen den 20 april 2013 hade vi årsmöte i Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati. Där ordförande sedan fyra år, Erling Lomnäs avgick för att vid 80 års ålder få njuta av lugn och ro. Ny ordförande Marina Szöges och vice ordförande blev Yael Jusidman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marina Szöges, ny ordförande och Erling Lomnäs, avgående ordförande

Styrelsen kommer  fortsätta det viktiga arbetet med att sprida kännedom om att homeopati är en fungerande medicin. En läkemetod som behövs mer än någonsin i denna tid, som idag är.

I två år har föreningen tillsammans med Sveriges tre homeopatiförbund haft monter på Stockholmsmässan, och det kommer vi även ha i år. Syftet med att delta i mässan är att vara en plattform där homeopater från Sveriges alla hörn ges möjlighet att träffas och tillsammans informera  att homeopati är en fungerande hälsometod.

Efter årsmötet höll Viveka Wilhelmsson från Medicaskolan ett föredrag med innehåll ”Vad kan homeopati göra för Dig”

Och sedan när vi var klara med årsmötet, Erling Lomnäs avtackad och Viveka Wilhelmsson berättat färdigt, vad homeopati kan göra för dig, togs de goda mackorna och den delikata kladdkakan fram och sugna som vi var lät vi oss väl smaka.

Text: Marina Szöges

 

 

 

8 KOMMENTARER

  1. Grattis Marina! Du är absolut rätt person. Kul att föreningen utvecklats så positivt. Har varit medlem sedan jag tror 1991?

  2. Meddelande till Sockerpillret: Tack för gratulationen Sockerpillret. Men tyvärr, eftersom ärade läsare av DH har tröttnat på skeptikers onödiga sammansättning av ord i negativt laddade meningar, publicerar jag inte ditt inlägg.

    Jag önskar ljus och kärlek till skeptiker och önskar att de försöker ta sitt förnuft till fånga.

    Vänliga hälsningar
    Marina

  3. Varmt tack Erling Lomnäs för din fina insats som mångårig ordförande! Stort lycka till Marina! Du blir säkert en värdig efterträdare på samma post.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.