Homeopatiförening firar 100 års jubileum med internationell konferens

5
1030

 

Konferensen1
Föreläsare på SFVH:s födelsedagsfest

Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati fyller 100 år. Det firar vi med en konferens om homeopatisk behandling av barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF, såsom autism, Aspergers syndrom, ADHD, Tourettes syndrom m.m.

 

 

Var-Gard-640px

Konferensen äger rum på Vår Gård i Saltsjöbaden, strax utanför Stockholm, den 10-11 oktober. Vi har glädjen att presentera en rad intressanta föreläsare med stor erfarenhet av ämnet: dr Dinesh Chauhan, Heilpraktiker Jürgen Weiland, homeopaterna Judyth och Robert Reichenberg-Ullman, Hilery Dorrian och Bert Breuker samt professor dr Josef Schmidt. Syftet med konferensen är att sprida kunskap om homeopatins potential att hjälpa barn med NPF-diagnoser, ”bokstavsbarn”.
Läs mer om föreläsarna här

Konferensavgiften är 1400 kronor, men subventionerad till 800 kronor för den som har medlemskap i Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati SFVH eller i något av Sveriges homeopatförbund SHR, SAKH, NHF.

 

restaurang3

I priset ingår två luncher och fyra fikastunder. Eftersom SFVH firar 100-år bjuder vi på en trerättersmiddag på lördagskvällen.

 

ANMÄLAN  TILL KONFERENSEN

Anmälan görs till Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati genom att sätta in 800 kronor respektive 1400 kronor på plusgirokonto 45 51 30-5. Skriv namn och adress. 
Skicka också mail
till homeopatiframjandet@gmail.com  och ange om du vill ha specialkost av något slag. Färdbeskrivning här

Läs mer om konferensen på SFVH:s hemsida.

 

 

 

5 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.