Homeopatiseminarium i Almedalen

2
880

 

P1000507Vi har nu varit i Almedalen i litet drygt två dygn. Vi kom i lördags eftermiddag och slog snabbt upp tältet, åt middag och installerade oss i vårt nya boende, som består av en söt liten lägenhet på två r o k på Mellangatan i Visby.

 

 

 

Dag nummer två började med seminarium, där Marina Szöges pratade om vetenskap och Barbro Nilsson berättade om erfarenheter från sin praktik.

Almedalen 2016Marina Szöges inledde med att berätta om grunderna inom homeopati. Att homeopati bygger på principen; att liknande ska/bör med liknande botas. Homeopati är en individbaserad medicin och att homeopatiska läkemedel är potensierade, alltså skakade och spädda.

Vidare redovisades exempel på studier som visar att homeopati har effekt och även exempel på studier om forskning på nanopartiklar, elektromagnetism och vatten som bärare av information. Läs gärna mer om det här

Almedalen 2

Barbro Nilsson berättade bland annat om en man som blev botad från ulcerös kolit. Efter ca 4 månader, efter att ha varit sjuk i trettio år, var han helt frisk. Han skrev sedan i Vimmerby tidningen och berättade om sitt tillfrisknande. Efter det fick Barbro fullbokad praktik i sex månader framåt. Hon berättade också om en tonåring som hade allvarliga blödningar från tarmen, också ulcerös kolit. Där hade läkarna sagt att de måste ta bort tjocktarmen.

– Detta får inte ske, sade hon och hittade en lucka i almanackan. Efter några doser var den unge mannan också frisk. Det framkom vid anamnesen att han hade drabbats hårt av sorg och tagit på sig skuld, när hans bror dog i en olycka. Detta hade startat upp blödande tarm och ett extremt svagt tillstånd, som hade pågått i några år. Innan han kom till Barbro för homeopatisk behandling hade han varit så svag att han till och med, hade varit med om en nära döden upplevelse.

Då tar en kvinna till orda i publiken och sade, att det här borde också en psykologisk behandling kunna hjälpa, men Barbro menade att det hade nog inte hjälpt.

Vi hade också en person med oss, som berättade att hon fått hjälp av homeopati

Almedalen 9

Ebba Junker, längst upp till vänster, berättar att hon var utbränd i många år. -Jag var som ett vrak. Hon hade fått problem med sköldkörteln. Hon fick sedan homeopatibehandling och mår idag bra både fysiskt och psykiskt och är idag helt frisk. – Och har fått livet tillbaka.

Akupunktörerna var på Cramérgatan i år igen
P1000502 (1)
Full rulle utanför och i akupunkturtältet.

Marina Szöges

 

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Har under en tid nu fått återkommande fall utav klienter som varit i den Svenska Sjukvården och inte blivit friska, från sina njurstensanfall. Ett exempel, det kom en mycket ung kvinna på 17 år som hade drabbats utav detta, i hennes familjehistoria hade fadern till den unga kvinna samma problem. Redan efter första dosen blev kvinnan fri från sin smärta som hade varit mycket svår, detta berättade hennes mor när vi träffades, vid ett senare tillfälle. Första dosen gjorde stora förändringar, efter 5 dagar återbesök för ultraljud på sjukhuset, då var alla stenar borta. Genom den Homeopatisk behandlingen så blir varje klient snabbt botad, detta gäller även andra obalanser som vi drabbats utav. Tacksam att Homeopatin växer med stora steg även i vårt land Sverige. Nutidens medicin.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.